Xiaomi 12 Serisinin Türkiye Fiyatı Belli Oldu

12-bit ekran mı? 🤯 Bence gereksiz olmuş 10-bit gayet yeterli iken. İçerikler düşük bit değerinde olmasına rağmen yüksek bit'li ekranlarda izlendiğinde color banding önleniyor fakat 10-bit bu konuda fazlasıyla iyiyken 12'ye gerek var mıydı bilemiyorum. Özellikle farkın aşırı zor anlaşılacağı küçük bir mobil ekranda. Gereksiz fiyat artışı ve muhtemelen fazladan enerji harcaması dışında pek bir özelliği yok.
 
Son düzenleme:
Xiaomi 12 Türkiye Fiyatı

Xiaomi 12 serisi akıllı telefonların merakla beklenilen Türkiye fiyatı sonunda açıklandı. Peki Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro Türkiye fiyatı nasıl? Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro Türkiye fiyatları Bugün Türkiye tanıtımı yapılan cihazların, Xiaomi Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre fiyatları ülkemizde şu şekilde olacak: Xiaomi 12 – 20.999 TL Xiaomi 12 Pro – 24.999 […]

Devamı: Xiaomi 12 Serisinin Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bu paraya boş işler hocam. Xiaomi bildiğiniz üzere donanım kısmında iyi olsa bile yazılımdan dolayı sürekli kan kaybeden bir firma.

25.000 lirayı gözden çıkartacak olan adam da gider S22 Ultra alır ya da iPhone 13 Pro alır.
Stabilite ve donanım gücü kat ve kat daha iyi bu telefondan.
Xiaomi'yi hep F/P ürünleriyle bildik ama bu biraz fazla kaçtı bence.

Bu söylediklerimi 6 aylık bir Xiaomi kullanıcısı olarak söylüyorum.
 
Android işletim sistemini kullanan hiçbir telefon bence bu kadar pahalı olmamalı. Özellikle Xiaomi gibi bir markanın ünlenmesine sebep olan F/P algısını neredeyse kaybettiğini görüyorum.
 
Redmi Note 11 serisiyle fiyat konusunda saçmalığın dibine vurmuştu. Bu da onun habercisiydi. Şahsen şaşırmadım ama S22 serisi ve 13 serisinden de daha pahalı olacağını düşünmemiştim. Türkiye pazarında şu an fiyat segmentine göre Note 10s, Redmi 9T ve X3 Pro dışında hiçbir alınası cihazı kalmadı. Note 10s bile pahalı o fiyata oyun performansı isteyenler düşünebilir. X3 Pro oyun dışında hiç alınacak bir model değil. 9T modelinin yerine de daha ucuz olan Realme C25s var. Adam akıllı alınacak modeli bile kalmamışken bu fiyattan telefon satması mantıksız.
 

Geri
Yukarı