Xiaomi 12t Pro vs Samsung S23

cyptek

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube kanalımda içerik üretiminde kullanmak için telefonumu güncellemek istiyorum. Telefondan oyun pek oynamam. Şu anki telefonum Xiaomi Redmi Note 8 Pro.
Benim için öncelik arka kamerasından 4K 60FPS kaliteli videolar çekebilmesi. Maalesef bütçemi daha fazla zorlayamam.
Xiaomi'nin 120W şarj desteği ve daha büyük bataryaya sahip olmasından dolayı 12t Pro'yu almaya daha yakınım.
Samsung'un selfie kamerası daha kaliteli ama hızlı şarj desteklememesi ve bataryası beni düşündürüyor. S23 kullanıcısı varsa kamera ve şarjı konusunda bilgi verebilirse sevinirim.
Bunun yanında siz olsanız hangi özelliğinden dolayı hangi telefonu seçerdiniz?

Arkadaşlar YouTube kanalımda içerik üretiminde kullanmak için telefonumu güncellemek istiyorum. Telefondan oyun pek oynamam. Şu anki telefonum Xiaomi Redmi Note 8 Pro.
Benim için öncelik arka kamerasından 4K 60FPS kaliteli videolar çekebilmesi. Maalesef bütçemi daha fazla zorlayamam.
Xiaomi'nin 120W şarj desteği ve daha büyük bataryaya sahip olmasından dolayı 12t Pro'yu almaya daha yakınım.
Samsung'un selfie kamerası daha kaliteli ama hızlı şarj desteklememesi ve bataryası beni düşündürüyor. S23 kullanıcısı varsa kamera ve şarjı konusunda bilgi verebilirse sevinirim.

İkisi arasında kesinlikle s23.hızlı şarj olayında kabul Xiaomi daha iyi ama S23 de öyle 2-3 saatte şarj olmuyor. S23'ün şarj olma süresi 1 saattir. 1 saatte bana göre uzun bir süre değil.

S23 varken 12t Pro alınmaz sadece işletim sistemi için bile S23 alınır.

İkisinin işletim sistemi aynı. Arayüzleri farklı. İşletim sistemi farkı yerine arayüz farkı daha doğru bir yorum olur.

İkisi arasında kesinlikle s23.hızlı şarj olayında kabul Xiaomi daha iyi ama S23 de öyle 2-3 saatte şarj olmuyor. S23'ün şarj olma süresi 1 saattir. 1 saatte bana göre uzun bir süre değil.

İkisinin işletim sistemi aynı. Arayüzleri farklı. İşletim sistemi farkı yerine arayüz farkı daha doğru bir yorum olur.

Düzelttim

İkisi de üzmez. Ekran büyüklüğü ve şarj mı önemli? Kamera, malzeme kalitesi, işletim sistemi mi önemli? Ona göre karar vermeli.
Önceliğim kamera kalitesi. Sonrasında şarj gelir. İşletim sistemi çok önemli degil daha önce samsungda kullandım xiaomide ikisindende memnun kalmıştım. Malzeme kalitesi olarak ikisininde üzeceğini sanmıyorum

4 kişi S23 demiş 12t Pro'yu tavsiye eden olmamış. Konuyu açmadan 12t Pro'ya daha sıcak bakıyordum. Şimdi S23'ü ciddi olarak düşünmeye başladım. Görüşlerini belirten arkadaşlara çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Önceliğim kamera kalitesi. Sonrasında şarj gelir. İşletim sistemi çok önemli degil daha önce Samsung'da kullandım Xiaomi'de ikisindende memnun kalmıştım. Malzeme kalitesi olarak ikisinin de üzeceğini sanmıyorum.

4 kişi S23 demiş 12t Pro'yu tavsiye eden olmamış. Konuyu açmadan 12t Pro'ya daha sıcak bakıyordum. Şimdi S23'ü ciddi olarak düşünmeye başladım. Görüşlerini belirten arkadaşlara çok teşekkür ederim.

12t Pro yurt dışında S23'ten 300 euro daha ucuz. Türkiye de S23 ile aynı fiyat. Bu bakımdan S23 Türkiye'de daha avantajlı fiyatta. Bu da işin başka bir yönü.

Sadece One UI için bile S23 alınır hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı