Xiaomi 13 Ultra vs iPhone 13 Pro Max

Daha fazla  
Elimde 25.000₺ bütçe var yurt dışı cihaz alacağım Xiaomi 13 Ultra ile iPhone 13 Pro Max arasında kaldım. Samsung'larda server kayıt 5000-6000₺ olduğundan Samsung istemiyorum, Xiaomi tarafında da kayıt fiyatı maksimum 1000₺ olur fakat iPhone için fikrim yok 13 Ultra'nın tasarımını beğenmediğim için 13 Pro Max düşünüyorum kayıtsız kullanma nasıl oluyor? E-SIM olayı nasıl oluyor? Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Elimde 25.000₺ bütçe var yurt dışı cihaz alacağım Xiaomi 13 Ultra ile iPhone 13 Pro Max arasında kaldım. Samsung'larda server kayıt 5000-6000₺ olduğundan Samsung istemiyorum, Xiaomi tarafında da kayıt fiyatı maksimum 1000₺ olur fakat iPhone için fikrim yok 13 Ultra'nın tasarımını beğenmediğim için 13 Pro Max düşünüyorum kayıtsız kullanma nasıl oluyor? E-SIM olayı nasıl oluyor? Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
İkisi arasında kaldıysan 13 ultra öneririm her anlamda.

Ne gibi avantajlar sağlar bana?
Kamera olarak iyi,pil olarak iyi, performans ve donanım olarak iyi, hızlı şarjı var. Ios yazılımı daha iyi androidlere göre ama yazılımı iyi diyede düşük sınıf model seçilmez. Eski birde 13 pro max.

Kamera olarak iyi,pil olarak iyi, performans ve donanım olarak iyi, hızlı şarjı var. Ios yazılımı daha iyi androidlere göre ama yazılımı iyi diyede düşük sınıf model seçilmez. Eski birde 13 pro max.
5 sene kullan sonra değiştir, iyiyse sen ne zaman değiştirmek istersen o zaman değiştir kafana göre. Mi serisi üzmez. Normal 13 modelini kullandım, kırılmasa kullanıyordum hayla.

Kamera olarak iyi, pil olarak iyi, performans ve donanım olarak iyi, hızlı şarjı var. iOS yazılımı daha iyi Android'lere göre ama yazılımı iyi diye de düşük sınıf model seçilmez. Eski bir de 13 Pro Max.

5 sene kullan sonra değiştir, iyiyse sen ne zaman değiştirmek istersen o zaman değiştir kafana göre. Mi serisi üzmez. Normal 13 modelini kullandım, kırılmasa kullanıyordum hâlâ.

Teşekkür ederim🙏

Teşekkür ederim🙏
Rica ederim. 13 pro max de alınmayacak cihaz değil, senin isteğine bağlı. Farklarını yazdım kararını sen ver.

Rica ederim. 13 pro max de alınmayacak cihaz değil, senin isteğine bağlı. Farklarını yazdım kararını sen ver.
Kullandığım telefon Mi 14 e de bakabilirsin, Mi 13 ultrayla aralarında pek fark yok ise fiyat anlamında Mi 14 kesin tavsiyemdir.

Kullandığım telefon Mi 14 e de bakabilirsin, Mi 13 ultrayla aralarında pek fark yok ise fiyat anlamında Mi 14 kesin tavsiyemdir.
Aklını fazla kurcaladım kusura bakma. 😅

Rica ederim. 13 Pro Max de alınmayacak cihaz değil, senin isteğine bağlı. Farklarını yazdım kararını sen ver.

Kullandığım telefon Mi 14'e de bakabilirsin, Mi 13 ultrayla aralarında pek fark yok ise fiyat anlamında Mi 14 kesin tavsiyemdir.

Aklını fazla kurcaladım kusura bakma. 😅

Her türlü öneriye açığım o yüzden problem yok 🙂 karşılaştırmalarına baktım şimdi ön kamera ve işlemci dışında pek bir fark yok gibi ama mi 14'ün ekranı küçük ve düz kavisli değil yani o yüzden 13 Ultra daha hoş görünüyor.

Her türlü öneriye açığım o yüzden problem yok 🙂 karşılaştırmalarına baktım şimdi ön kamera ve işlemci dışında pek bir fark yok gibi ama mi 14'ün ekranı küçük ve düz kavisli değil yani o yüzden 13 Ultra daha hoş görünüyor.
13 ultranin kamerasi veya Islemcisi de üzmez onuda belirteyim. Karar sana kalmış. Biraz daha iyi işlemcisi ve kamerasi iyi olursa diye önerdim Mi 14u.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı