Xiaomi 13T alınır mı?

k0ca kafa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD R5 5600x - Palit 3060ti Dual - MSI B550M PRO-VDH - Crucial P2 1TB - Samsung Evo 860 250GB - Crucial Ballistix 16GB (2x8) - Deep Cool Gammaxx L240 v2 - Thermaltake Commender g33
17.000 TL'ye yurt dışı 13T almayı düşünüyorum, şu sebepten dolayı alma veya şöyle eksi yönleri var diyebileceğiniz şeyler var mı?
17.000 TL'ye alacağım için almak mantıklı sanırım.

Hocam ben yerinizde olsam sanırım S24 FE alırdım. Yurt dışı fiyatını bilmiyorum fakat TR fiyatları birbirlerine yakın.

17.000 TL'ye yurt dışı 13T almayı düşünüyorum, şu sebepten dolayı alma veya şöyle eksi yönleri var diyebileceğiniz şeyler var mı?
17.000 TL'ye alacağım için almak mantıklı sanırım.
Telefon güzel hoşta 17 bine 13T pro falan bulursun ilanlarda hatta arttırıp 14T pro al. 17kya kim satıyor 13T yi uzaklaş ondan hemen. 10k 12,5k ya bulursun 13T yi.

kim satıyor 13T yi uzaklaş ondan hemen. 10k 12,5k ya bulursun 13T yi.
Satın alacağım kişi yakın arkadaşımın yıllardır alışveriş yaptığı birisi, bu yüzden bir sıkıntı falan olursa başım yanmaz diye oradan alıyorum.
İnternet üzerinden alırsam olası bir sıkıntıda sorun çıkar diye telefon işini 2. el sitelerinden yapmak sakıncalı geliyor.

Satın alacağım kişi yakın arkadaşımın yıllardır alışveriş yaptığı birisi, bu yüzden bir sıkıntı falan olursa başım yanmaz diye oradan alıyorum.
İnternet üzerinden alırsam olası bir sıkıntıda sorun çıkar diye telefon işini 2. el sitelerinden yapmak sakıncalı geliyor.
Telefon 0 mı, yurt dışı mı 2. el mi?

Zaten ben de Samsung alma tarafındayım ama alacağım kişide Samsung bulunmuyor, yurtiçi fiyatı da bütçemi aşıyor.

Kapalı kutu ama yurtdışı.
Tr fiyatı zaten 24,25klarda geziyor çok pahalı dediğim gibi.

Tr fiyatı zaten 24,25klarda geziyor çok pahalı dediğim gibi.
14T pro veya 13T pro varmı elinde varsa ne kadar? Onları al bari.

14T pro veya 13T pro varmı elinde varsa ne kadar? Onları al bari.
13T pro için 22.000 TL yazmış ama pro almaya gerek var mı ki? Telefondan oyun oynayan birisi değilim.
İşlemci dışında çok bir fark yok gibi.

13T pro için 22.000 TL yazmış ama pro almaya gerek var mı ki? Telefondan oyun oynayan birisi değilim.
İşlemci dışında çok bir fark yok gibi.
Ya gerek yokta arkadaşın çok pahalıya satıyor, o paraya veya üstüne biraz daha katıp daha iyisini alırsın diye dedim. 22kya mesela 14T prolar bulunuyor, biraz kazıkçı arkadaşın, cihazda sıkıntı çıkmaz olabilir ama pahalı.

Ya gerek yokta arkadaşın çok pahalıya satıyor, o paraya veya üstüne biraz daha katıp daha iyisini alırsın diye dedim. 22kya mesela 14T prolar bulunuyor, biraz kazıkçı arkadaşın, cihazda sıkıntı çıkmaz olabilir ama pahalı.
Alabilirsin parayı önemsemiyorsan ve arkadaşınmış, sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum telefonda.

Fiyat işini sorarım o zaman, ilanlara göre pahalı olmasının bir sebebi var mı diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı