Xiaomi 13T mi S23 FE mi yoksa POCO F6 mı?

Bütçe
25000

bilalagrali

Femtopat
Daha fazla  
Telefonda oyun oynayan biri değilim bana kamera ve güncellik lazım aldığım telefonu genelde 5-6 yıl kullanırım limitim 25 bin ben bu üç telefon arasın da kaldım Samsung eksi yanları benim için, geçen sene çıkmış olması, 25W olması vs. 13T için geçen sene çıkmış olması POCO'da malum kamera kısmında pek güven vermiyor çok arada kaldım bu 3'ü arasında git gel yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Not: Hiçbir zaman iPhone düşünmedim.

S23 FE, bütçe artarsa düz s23.

Çok ısındığı ve şarjının hızlı bittiği söyleniyor. Maalesef o fiyatlara çıkamıyorum

Biraz daha çıkabilirseniz S23 öneririm. Farka değecektir. Aksi halde S23 FE mantıklı olur.

Maalesef o fiyatlara çıkamıyorum. S23 FE içinde çok ısındığı ve şarjının hızlı gittiği söyleniyor. Bugün gittim mediamarkta kurcaladım biraz ele oturuşu malzeme kalitesi güzel ama işte şarj konusu ve 25W olması çok ön yargılı yaklaştırıyor beni

Çok ısındığı ve şarjının hızlı bittiği söyleniyor. Maalesef o fiyatlara çıkamıyorum.

Maalesef o fiyatlara çıkamıyorum. S23 FE içinde çok ısındığı ve şarjının hızlı gittiği söyleniyor. Bugün gittim mediamarkta kurcaladım biraz ele oturuşu malzeme kalitesi güzel ama işte şarj konusu ve 25W olması çok ön yargılı yaklaştırıyor beni.
Cihazı babam kullanıyor oyun falan oynamıyor günlük kullanımda ortalama 7 saat çıkartıyor, ve günlük kullanımda herhangi bir ısınma söz konusu değil. S23FE öneririm sizin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı