Xiaomi 13T Pro alınır mı?

wozeky

Centipat
Daha fazla  
Babamin 3 yildan beri veya daha fazla kullandigi iPhone 11i sari sitede takas yaptirmak istiyorum. Telefon: Yurt içi 128 GB ciziksiz. Dusuncem Xiaomi 13T Pro almak ama bu telefonda babama buyuk gelir mi diye korkuyorum.

Babamin 3 yildan beri veya daha fazla kullandigi iPhone 11i sari sitede takas yaptirmak istiyorum. Telefon: Yurt içi 128 GB ciziksiz. Dusuncem Xiaomi 13T Pro almak ama bu telefonda babama buyuk gelir mi diye korkuyorum.
Ben iPhone 11 kullanıyordum şimdi 13T proya geçtim düz bir Android cihaz baban oyun filan oynamiyorsa gerek yok bence iPhone un verdiği zevki vermez

Telefon iOS isletim sistemine sahip olsa bile arayuzde 60Hz degilde 30Hz gibi. Kasmalar donmalarda basladi. İsinmaya basladi. Bence 2-3 yildan sonra telefonda sorunlar cikar, zaten kronik olan ekran sol ve alt koselerinde bulunan siyah leke sorunu basladi.

@wozeky Pil yüzünden kasma yaşıyorsun, pil değişimi gerekli. Pil ömrü azaldığında iPhone modellerinde işlemcinin frekans hızı da azalıyor ve de batarya da artık yongaya yeterli gücü sağlamadığı için kasma sorunları ortaya çıkıyor.

@wozeky pil yüzünden kasma yaşıyorsun, pil değişimi gerekli. Pil ömrü azaldığında iPhone modellerinde işlemcinin frekans hızı da azalıyor ve de batarya da artık yongaya yeterli gücü sağlamadığı için kasma sorunları ortaya çıkıyor.

Sizce orijinal batarya degisimi yapip kullanmak mantikli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı