Xiaomi 13T Pro vs 14T

Bütçe
30000
MIUI de iyi değil ki?

İstersen sen direkt mı'den uzak dur.

Xiaomi'ye alıştık artk Samsung alsak onların da bataryaları çok düşük iPhone zaten Allah'a emanet gidiyor güncellemeyle yavaşlatıyolar hemen gereksiz pahalı bir de.

Bence sırf MIUI için satmak mantıksız olur HyperOS eşek ise MIUI mavi eşek. Başka markalara yönelmeniz daha iyi olacaktır Samsung'un One UI tatmin edebilir belki S24FE modeline bakmanızı öneririm.

Samsung'ta hiç yokum çok çabuk yavaşlıyor bir de bataryası pek tatmin etmiyor Xiaomi gibi yüksek ihtimalle satmayacağım arada 1 lira falan olsa düşünürdm ama düşündüğüm zaman 6 bin cidden çok fazla geldi bana alt modele geçiş yapıcağıma rağmen.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, 3 aydır Xiaomi 14T kullanıyorum. HyperOS yazılımını pek sevemedim. Bu cihazı satıp sıfır Xiaomi 13T Pro almayı düşünüyorum, 6 bin TL fark vererek. MIUI yazılımı olduğu için onu almak istedim. Sizce 6 bin TL fark verilir mi? Sırf yazılımdan kaynaklı, ileride düzeltme durumu olur mu? Tavsiyeniz ne olurdu?
13T Pro’da da var HyperOS.

Merhaba arkadaşlar, 3 aydır Xiaomi 14T kullanıyorum. HyperOS yazılımını pek sevemedim. Bu cihazı satıp sıfır Xiaomi 13T Pro almayı düşünüyorum, 6 bin TL fark vererek. MIUI yazılımı olduğu için onu almak istedim. Sizce 6 bin TL fark verilir mi? Sırf yazılımdan kaynaklı, ileride düzeltme durumu olur mu? Tavsiyeniz ne olurdu?

13T cihazlarda özellikle kış aylarında kamera lens buğu problemi vardı. Giderildimi bilmiyorum onu araştırıp geçmeni tavsiye ederim. Bana kalırsa 14'ten 13 geçmek mantıksız alışma sürecin olur biraz.

Xiaomi'ye alıştık artk Samsung alsak onların da bataryaları çok düşük iPhone zaten Allah'a emanet gidiyor güncellemeyle yavaşlatıyolar hemen gereksiz pahalı bir de.
Samsung'ta hiç yokum çok çabuk yavaşlıyor bir de bataryası pek tatmin etmiyor Xiaomi gibi yüksek ihtimalle satmayacağım arada 1 lira falan olsa düşünürdm ama düşündüğüm zaman 6 bin cidden çok fazla geldi bana alt modele geçiş yapıcağıma rağmen.
Amiral gemisi modellerde yavaşlama yok. A serisi falan mı kullandın ne yaptın? Çok çabuk yavalşıyor doğru bir tabir değil üst segment cihazlar için.

Ek olarak, ROM atmak istersen eğer, bulabiliyorsan EEA ROM dene.

14T için. *

13T modelini önermem. Kamerasında kronik sıkıntı var biraz araştırıp görebilirsin. Günlük kullanımda sıkıntı yaratır. 14T iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı