Ne yaparsanız yapın, Xiaomi telefonlara 30 bin, 50 bin, hatta 80 bin lira da verseniz, o yazılım maalesef istenilen seviyeye ulaşmıyor. Samsung bile kendini geliştirdi, Huawei gibi diğer markalar da kendi yazılım altyapısında ciddi ilerlemeler kaydetti. Ancak Xiaomi yazılım konusunda hâlâ geride. Özellikle kamerayı ön planda tutarak alıyorsanız, sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum.Yurt dışı alacağım bana göre Xiaomi 14 Ultra çok daha iyi ama kararsızım.
Zaten yurt dışından almayı düşünüyormuşsunuz. Size verebileceğim en iyi tavsiye, cihazı aldıktan sonra brick etmeden ROM değişimine gitmeniz. Bu sayede çok daha mutlu olursunuz. Kenarda kendime ait bir POCO X3 NFC var; 4 yıl önce ROM’unu Pixel ROM olarak değiştirdim ve gerçekten büyük bir rahatlık sağladı. Eğer ROM değişimine gitmeden kullanmayı düşünüyorsanız elbette kullanabilirsiniz, ancak ne kadar memnun kalırsınız bilemiyorum.
Direnç kaydı atılabilir, ancak bunun için biraz araştırma yapmanız gerek. Fiyatlar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.Hocam Xiaomi'den Başka Marka Kullanmadım Şuana Kadar Ve Hep Memnun Kaldım Xiaomi 14 Ultra'da Hem Performans Hemde Kamera Yönünde Çok İyi Dediler Bu Ay İçinde Karar Vermem Gerekiyor Birini Alıcam
Hocam Xiaomi'den Başka Marka Kullanmadım Şuana Kadar Ve Hep Memnun Kaldım Xiaomi 14 Ultra'da Hem Performans Hemde Kamera Yönünde Çok İyi Dediler Bu Ay İçinde Karar Vermem Gerekiyor Birini Alıcam
HyperOS Cihazlarda İmei Atılmıyor Gibi Birşey Duydum Ne Kadar Doğru Atılıyor Mu
Ek olarak, iPhone 14 Pro Max hakkında şu yorumu yapmak isterim: Temiz bir cihaz bulursanız alınabilir, ancak temiz bir 14 Pro Max bulmak oldukça zor. Temiz olanları zaten ortalama 14 Ultra fiyatına yakın satılıyor. Bu nedenle, 14 Ultra daha çok tercih edilir gibi görünüyor.
İkinci el piyasasında, 15-16 bin, hatta maksimum 20 bin TL’ye 14 Pro Max bulursanız ve durumu iyiyse, alınabilir.