iskorpix27 Megapat Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 62 Çözümler 2 13 Nisan 2025 #1 Xiaomi 14T Pro cihazını sıfır satın aldım Instagram'a girince ekran hızı 30-60 FPS gibi oluyor. Kasma yapıyor kaydırırken falan ve Telegram'da da bu durum var ama diğer uygulamalar çok akıcı şekilde çalışıyor. Sorun nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025
Xiaomi 14T Pro cihazını sıfır satın aldım Instagram'a girince ekran hızı 30-60 FPS gibi oluyor. Kasma yapıyor kaydırırken falan ve Telegram'da da bu durum var ama diğer uygulamalar çok akıcı şekilde çalışıyor. Sorun nedir acaba?
Çözüm iskorpix27 13 Nisan 2025 Aemond Targaryen dedi: Uygulama ayarlarından pile girip kısıtlanmamış olarak işaretlerseniz belki çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama işe yaramadı. Aemond Targaryen dedi: Uygulama ayarlarından pile girip kısıtlanmamış olarak işaretlerseniz belki çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun yenileme hızında özel uygulama ayarlarındaymış sorun çözüldü teşekkür ederim.
Aemond Targaryen dedi: Uygulama ayarlarından pile girip kısıtlanmamış olarak işaretlerseniz belki çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama işe yaramadı. Aemond Targaryen dedi: Uygulama ayarlarından pile girip kısıtlanmamış olarak işaretlerseniz belki çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun yenileme hızında özel uygulama ayarlarındaymış sorun çözüldü teşekkür ederim.
Aemond Targaryen Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 68 Çözümler 2 13 Nisan 2025 #2 Uygulama ayarlarından pile girip kısıtlanmamış olarak işaretlerseniz belki çözülebilir. Artı 0 Eksi
KS KS iskorpix27 Megapat Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 62 Çözümler 2 13 Nisan 2025 #3 Aemond Targaryen dedi: Uygulama ayarlarından pile girip kısıtlanmamış olarak işaretlerseniz belki çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama işe yaramadı. Aemond Targaryen dedi: Uygulama ayarlarından pile girip kısıtlanmamış olarak işaretlerseniz belki çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun yenileme hızında özel uygulama ayarlarındaymış sorun çözüldü teşekkür ederim. Son düzenleme: 13 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Aemond Targaryen dedi: Uygulama ayarlarından pile girip kısıtlanmamış olarak işaretlerseniz belki çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama işe yaramadı. Aemond Targaryen dedi: Uygulama ayarlarından pile girip kısıtlanmamış olarak işaretlerseniz belki çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun yenileme hızında özel uygulama ayarlarındaymış sorun çözüldü teşekkür ederim.