Xiaomi 14T Pro nasıldır?

Hocam bu benim kendi görüşüm. Ben sizin görüşlerinize saygı duyarım. Sövseniz bile. Ama bu yaptığınız hiç hoş değil mesaj ve tepkilerinizi silerseniz mutlu olurum. Aksi takdirde Technopat destek ekibine bildireceğim.

Hem fiyat performansı ürün. iPhone 16 ya 70.000 küsur vereceğinize.

Hocam yani birisi Redmi birisi mi serisi. Aradaki fiyat farkı boş yere değildir herhalde.

Bildirebilirsiniz çünkü zaten tepkiler bu işe yarıyor, öznel görüş başka bir şey. Örneğin Ben burada A14>mi 14 Ultra ve Redmi Note 13Plus demem öznel değildir, bana tepki gösterilmesi çok haklı tepkidir. Sonuçta ortada teknik veriler var. Öznellik misal tasarımının daha iyi olduğunu ya da renklerinin daha iyi olduğunu söylemektir. Sonuçta burada yaptığınız yorumu dikkate alıp telefon seçen insanlar var. Forumlara bakarak cihaz seçip pişman olmamalı kimse.

O konuda haklısınız ama konudan alakasız bir durum bu. Zaten bana göre 60hzli ve eksik özellikli bir telefon 70bin değil 45bin olsa alınmaz.

Hocam evet tepkiler bu işe yarıyor ama hem ahlaksız hem de alakasız kullanılınca hem alay hem de gereksiz tepkiler ve kavgalar oluşabiliyor

Hocam evet tepkiler bu işe yarıyor ama hem ahlaksız hem de alakasız kullanılınca hem alay hem de gereksiz tepkiler ve kavgalar oluşabiliyor

Tepki göstermeseniz ortalığı karıştırmak için atılmış bir yorum olduğunu düşünürdüm, o kadar beklenmedikti o yorum. Hatta sonunda parantez içinde ünlem bekledim. Biz bu şekilde tepki bırakalım ki araştıran adam görünce o yorumu çok ciddiye alıp kafasını karıştırmasın. Yine Redmi Note 13 Plus'ı beğenmeyin demiyoruz nasıl olsa ama Bahsettiğiniz 2 cihaz birbirinin dengini geçtim aralarında 10segment var. Amiral gemisiyle orta bütçe cihazını karşılaştırdınız. Siz telefon alacakken örneğin Samsung alacaksınız, araştırıyorsunuz ve güvenilir bir forumda hiç tepki almamış bir A55 S24ultradan daha iyi ama o da iyi mesajı görüyorsunuz. Kafanız karışmaz mı?

Merhaba,

Yaklaşık 1 ay önce mi Store'den Xiaomi 14 Pro aldım. Hep Samsung kullanan biri olarak çok beğenemedim. Belki işlemci ya da cihaz olması gereken bütün koşullara göre iyidir, bilmiyorum. Ancak 2 gündür yaşadığım bir problem var. Bulunduğum ilde Xiaomi yetkili servisi yok başka bir ildeki yetkili servisi aradığımda bu sorunu başka kullanıcılarda da gördügünü, yazılımsal bir problem olduğunu iletti. Telefonun sorunu şu, WhatsApp'daki aramalarda zil sesi çalıyor ama ekran açılmıyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla bildirimler izinler hepsi tam ama bir türlü çözülmüyor. Bilgisi olan biri bana destek olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı