Xiaomi 14T Pro vs 15T

Bütçe
18000
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Redmi Note 13 Pro telefon
Samsung Galaxy Watch4 Classic saat
Redmi Buds 5 Pro kulaklık
Sony Vaio VPCYA1V9E Laptop i3 380um islemci 4gb ram windows 10 pro
Meslek
BERBERCİ
Merhaba hocalarım.
Kendime bu iki telefondan birini alacağım ama çok kararsızım. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Önceliğim işlemci ve tasarım kalitesi.
14T Pro +ları
-İslemci
-Ekran kalitesi
-kamera
-kablosuz sarj
-wifi 7
-tasarim

15T +ları
-ufs 4.1
-daha yeni
-batarya
-ekran buyuklugu
Sİzce hangisini tercih etmeliyim?
Yorumlariniz için simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:
Merhaba hocalarım.
Kendime bu iki telefondan birini alacağım ama çok kararsızım. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Önceliğim işlemci ve tasarım kalitesi.
14T Pro +ları
-İslemci
-Ekran kalitesi
-kamera
-kablosuz sarj
-wifi 7
-tasarim

15T +ları
-ufs 4.1
-daha yeni
-batarya
-ekran buyuklugu
Sİzce hangisini tercih etmeliyim?
Yorumlariniz için simdiden tesekkurler.
Hocam 14 t pro kullanıyorum.
Ben pubg mobile icin aldım ve memnunum.
%20 de takiyorum 15 dk şarj oluyor bakiyorum %90 olmuş. Birde suana kdar asla 120 w de degil 90 w de şarj ettim.
Birde hocam işlemcisinin artisi çok ağır basiyor bence 14 t pro alın tavsiye ederim. Kamerasıda iyi geceyi gunduz gibi çekiyor falan ama kamerayla pek işim yok oyun icin aldım. Birde 15 t nin artilari yarı artı gibi ajdjhd
14 t pro al geç valla.

%20 de takiyorum 15 dk şarj oluyor bakiyorum %90 olmuş. Birde suana kdar asla 120 w de degil 90 w de şarj ettim.
Birde hocam işlemcisinin artisi çok ağır basiyor bence 14 t pro alın tavsiye ederim. Kamerasıda iyi geceyi gunduz gibi çekiyor falan ama kamerayla pek işim yok oyun icin aldım. Birde 15 t nin artilari yarı artı gibi ajdjhd
14 t pro al geç valla.
Anladım hocam çok teşekkür ederim. 15t zaten x7 pro leica kamerali hali. 14t pro daki karizma 15t de yok etrafı plastik bide.

14 t pro al geç valla.
Anladım hocam çok teşekkür ederim. 15t zaten x7 pro leica kamerali hali. 14t pro daki karizma 15t de yok etrafı plastik bide.
Hocam ben telefonun gotuntusune hic bakmadim tamamen ici onemloydi.
Evet dişida iyimis normal bence. Evet kasa daha saglam.

Hocam ben telefonun gotuntusune hic bakmadim tamamen ici onemloydi.
Evet dişida iyimis normal bence. Evet kasa daha saglam.
Anladım hocam teşekkürler. 14T pro alirim yakin zamanda. Yardiminiz icin sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı