Xiaomi 14t vs S24 FE

Bütçe
30000
Exynos 2400, Dimensity 8300 Ultra modelinden çok daha güçlü bir yonga. İki telefon arasında da 4K fiyat farkı var, ben kesinlikle S24 FE alırdım. Ana amaç oyunsa bunlar yerine yurt dışı 14T Pro almak daha mantıklı. Dimensity 9300+ bunlara göre baya fark yaratan bir yonga. Dimensity 8300 Ultra amiral gemisi bir işlemci değil ama yine de güçlü bir model.

YD cihaz ile uğraşmak istemiyorum falan dersen S24 FE direkt ikisi arasından.

@SunSet Daha 2 aylık bir cihaz, istersen biraz daha bekleyebilirsin acelen yoksa. Ne kullanıyorsun şu an?
S24 FE 256 GB kullanıyorum. 2 aydır kullanıyorum telefonu. Kullanmaya başladığım da kılıf ve kırılmaz cam çeşidi yoktu.

Niye batsın ki hem.
BERWAR hocam bilir espriyi. 2016'da satın almıştım LG G4 telefonu. BERWAR hocam ile birbirimize laf dalaşı yapıyorduk. Kronik sorunlu falan filan diyordu bende yok öyle bir şey diye telefonu met ediyordum hepsi bir bir gerçekleşti sonra LG telefon piyasasından çekildi.

S24 FE 256 GB kullanıyorum. 2 aydır kullanıyorum telefonu. Kullanmaya başladığım da kılıf ve kırılmaz cam çeşidi yoktu.

BERWAR hocam bilir espriyi. 2016'da satın almıştım LG G4 telefonu. BERWAR hocam ile birbirimize laf dalaşı yapıyorduk. Kronik sorunlu falan filan diyordu bende yok öyle bir şey diye telefonu met ediyordum hepsi bir bir gerçekleşti sonra LG telefon piyasasından çekildi.
Bende de LG G3 vardı zamanın en iyi telefonlarından gayet güzel kullanmıştım. Maalesef, televizyona devam etsinler, TV leri çok güzel.

Bende de LG G3 vardı zamanın en iyi telefonlarından gayet güzel kullanmıştım. Maalesef, televizyona devam etsinler, TV leri çok güzel.
Sanki berwarı hatırlıyor gibiyim eskiden hesap vardı burada benim başka, görmüşlüğüm oldu seni herhalde.

Hayırlı olsun. Umarım sorun yaşamazsın.
Sağ olun hocam. İnşallah.

Bende de LG G3 vardı zamanın en iyi telefonlarından gayet güzel kullanmıştım. Maalesef televizyona devam etsinler, TV leri çok güzel.
LG G3'te başlamıştı kronik sorunları. En sevilen modeli LG G2 idi. LG bir modeldeki sorunu çözmek yerine her yeni modelde yeni şeyler deneyince sonu hüsranla bitti. LG yeniliklerden bir tanesiydi, mesela ekrana çift tıklama ve arkada ses açma/kapama ve güç tuşu gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı