Xiaomi 15 alınır mı?

Batarya çok iyi bence brn pek oyun oynamıyorum 1.5 hün gidiyor gece takıyorum. Kamera paketi s23u dan iyi ama çok değil çok minik iyi. Yazlımla daha iyi olabilir gcam vs. Kurunca. Fotoğraf 5x le çekildi ve arada balkon camı var. Direkt bas çek yapılıp çekildi bence iyi sonuç veriyor. Ekran parlaklığı artık her amiral gemisi çok iyi bu da çok iyi ona girmiyorum. Ama tr olarak alınacaksa bunun yerine honor magic 7 pro çok daha iyi seçim olur
Fotoyu iyi yakalamışsınız çok tatlı 🤗
 
Fotoyu iyi yakalamışsınız çok tatlı 🤗
Teşekkürler hocam öyle denk geldi hoşuma gitti 😅
Kesinlikle, Mi 15 kötü değil ama magic 7 Pro almasını öneririm almak isteyip araştırırken konuyu gören olursa. Bu arada hayırlı olsun.
Aynen öyle hocam ben yd şekilde 30k ya hallettim ama TR garantili alacaksa birisi ekran boyutu farkını göze alıp magic 7 pro almalı.
 
Kayıtlı bir şekilde aldım kayıt etmeden önce de booltoaderini açtım her şeyiyle 30k ya geldi. Canavar gibi telefon başta s23 ultradan sonra boyutuna pek alışamadım ekran küçük geldi. 1-2 hafta sonra tam olarak alıştım ve s23 ultra elime tablet gibi geldi. Kısacası S23U yu sattım ve Xiaomi15 ile yoluma devam edicem. Her şeyinden çok memnunum sadece ön kamera wp da görüntülü görüşme yaparken çamura dönüyor. Sebebi de yazılım yani xiaomi wp ile optimize değil umarım ileride düzeltirler. Bunun harici kamera olarak ön, arka s23u dan daha iyi bir tık ama çok değil.
Reis instagramda kamera kalitesi nasıl ?
 
S23 Ultra ile idare et bir kaç ay sonra Xiaomi 16 alırsın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı