Bütçe
60.000
Aslında bahsettiğiniz sorunlar olmasa değişmeden birkaç yıl daha götürecek bir cihaz. Bence kutusundan UI 7 ile çıkan cihazlarda muhtemelen bu arayüz sorunları yaygın değildir.

Benim sorum olacak satın aldığın tarihten itibaren sevmediğin özellikler var mı acaba şöyle olsaymış falan.

Kamerası daha iyi olabilirdi S24'u ile pek fark göremedim ben hatta bazı yerlerde S24u daha iyi sonuç veriyor, bazi güncellemeler ile ne olur bilmiyorum ama.

Aslında bahsettiğiniz sorunlar olmasa değişmeden birkaç yıl daha götürecek bir cihaz. Bence kutusundan UI 7 ile çıkan cihazlarda muhtemelen bu arayüz sorunları yaygın değildir.
Umarım öyle değildir hocam. Uzun süre kullanacağım bir cihaz olmasını istiyorum. Güncellemeyi de önemsiyorum. Samsung'un Exynos 2200 işlemcisi hızlı ama çok çabuk ısınıp çok enerji tüketiyor.

S25 Alın inanın bana asla pişman olmayacaksınız, İşlemcileri tamamen kendi patentiyle ürettiriyor herşeyi geçtim piyasadaki açık ara farkla en iyi telefondur samsung s25 serisi. Ekran konusunda zaten diğer markaların ekranınıda samsung üretiyor adamlardan bu konuda iyisi yok herşeyi geçtim işletim sistemi bazında OneUI inanılmaz güzel bir seviyede. Ayrıca Samsung bizzat kendi Yapay Zekasını Kullanmakta Galaxy AI ile tam optimize edilmiş bir yapay zeka mevcut.

Kesinlikle S25 Alın pişman olmayacakısınz.

Tamamdır hocam yardımınız için sağolun. Son mesajlardan sonra S25 işi kesinleşti sanırım.

Benim telefonlarımdan biri Xiaomi 12 reklam falan yok.
Özellikle ekranları muazzam kristal gibi. 68 milyar renk özelliğinden sanırım. Diğer amiral gemilerinde görmedim ben. Bir de boyutları daha ideal vs vs
Aslında yazılım haricinde diğerlerinden üstün cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…