Xiaomi 15 alınır mı?

Bütçe
60.000
S23 FE. Çok ısınıyor ve bataryası bana kalırsa kötü. Members Forumlarında konu açmıştım zamanında. One UI 7 kullanıcılarının bir çoğu arayüzün (şimdilik) hatalı olduğunu söyledi.
Aslında bahsettiğiniz sorunlar olmasa değişmeden birkaç yıl daha götürecek bir cihaz. Bence kutusundan UI 7 ile çıkan cihazlarda muhtemelen bu arayüz sorunları yaygın değildir.

Aslında bahsettiğiniz sorunlar olmasa değişmeden birkaç yıl daha götürecek bir cihaz. Bence kutusundan UI 7 ile çıkan cihazlarda muhtemelen bu arayüz sorunları yaygın değildir.
Umarım öyle değildir hocam. Uzun süre kullanacağım bir cihaz olmasını istiyorum. Güncellemeyi de önemsiyorum. Samsung'un Exynos 2200 işlemcisi hızlı ama çok çabuk ısınıp çok enerji tüketiyor.

Arkadaşlar yazın bilgisayarım ile beraber telefonumu da yenilemeye karar verdim. Başta S25 düşünsem de biraz daha tasarruf etmek için daha ucuz olan Xiaomi 15 benim ilgimi çekti fakat iki tane takıldığım nokta var.
Sistem uygulamalarındaki reklamlar mi serisinde var mı?
Xiaomi 15 kaç yıl güncelleme desteği alacak?

Ayrıca başka önereceğiniz modeller varsa yazarsanız çok sevinirim.
S25 Alın inanın bana asla pişman olmayacaksınız, İşlemcileri tamamen kendi patentiyle ürettiriyor herşeyi geçtim piyasadaki açık ara farkla en iyi telefondur samsung s25 serisi. Ekran konusunda zaten diğer markaların ekranınıda samsung üretiyor adamlardan bu konuda iyisi yok herşeyi geçtim işletim sistemi bazında OneUI inanılmaz güzel bir seviyede. Ayrıca Samsung bizzat kendi Yapay Zekasını Kullanmakta Galaxy AI ile tam optimize edilmiş bir yapay zeka mevcut.

Kesinlikle S25 Alın pişman olmayacakısınz.

S25 Alın inanın bana asla pişman olmayacaksınız, İşlemcileri tamamen kendi patentiyle ürettiriyor herşeyi geçtim piyasadaki açık ara farkla en iyi telefondur samsung s25 serisi. Ekran konusunda zaten diğer markaların ekranınıda samsung üretiyor adamlardan bu konuda iyisi yok herşeyi geçtim işletim sistemi bazında OneUI inanılmaz güzel bir seviyede. Ayrıca Samsung bizzat kendi Yapay Zekasını Kullanmakta Galaxy AI ile tam optimize edilmiş bir yapay zeka mevcut.

Kesinlikle S25 Alın pişman olmayacakısınz.
Tamamdır hocam yardımınız için sağolun. Son mesajlardan sonra S25 işi kesinleşti sanırım.

Arkadaşlar yazın bilgisayarım ile beraber telefonumu da yenilemeye karar verdim. Başta S25 düşünsem de biraz daha tasarruf etmek için daha ucuz olan Xiaomi 15 benim ilgimi çekti fakat iki tane takıldığım nokta var.
Sistem uygulamalarındaki reklamlar mi serisinde var mı?
Xiaomi 15 kaç yıl güncelleme desteği alacak?

Ayrıca başka önereceğiniz modeller varsa yazarsanız çok sevinirim.

Benim telefonlarımdan biri Xiaomi 12 reklam falan yok.
Özellikle ekranları muazzam kristal gibi. 68 milyar renk özelliğinden sanırım. Diğer amiral gemilerinde görmedim ben. Bir de boyutları daha ideal vs vs
Aslında yazılım haricinde diğerlerinden üstün cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı