Xiaomi 15 Ultra vs iPhone 16 Pro

Sizce hangisi daha iyi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
15 Ultra, yazılımı kötü değil. HyperOs 2.0 gayet iyi bir sürüm. Sorunlar ortadan kalktı, kalkmaya da devam edecek. Redmilerle şu amiral gemisi telefonlarının yazılımlarını bir tutmayın. A0 serisi kullanıp S serisine çöplemek gibi bir şey bu, yapmayın.

Vivo'yu Pek Sevmiyorum Güzel Cihazları Var Fakat Hoşuma Gitmiyor

15 Ultra, yazılımı kötü değil. HyperOS 2.0 gayet iyi bir sürüm. Sorunlar ortadan kalktı, kalkmaya da devam edecek. Redmi'lerle şu amiral gemisi telefonlarının yazılımlarını bir tutmayın. A0 serisi kullanıp S serisine çöplemek gibi bir şey bu, yapmayın.

Cidden Düzeldi Diyorsanız 15 Ultra Almaya Çok Daha Yakınım Xiaomi Ekosistemine Ait birçok Cihazim Var Ve Telefonumda Xiaomi Olsun İstiyorum Ama Kararsızım Biraz

Vivo'yu Pek Sevmiyorum Güzel Cihazları Var Fakat Hoşuma Gitmiyor

Cidden Düzeldi Diyorsanız 15 Ultra Almaya Çok Daha Yakınım Xiaomi Ekosistemine Ait birçok Cihazim Var Ve Telefonumda Xiaomi Olsun İstiyorum Ama Kararsızım Biraz
Alabilirsin üzmez. Iphone denemek istiyorsan 16 pro da iyi bir seçenek.

Ne yönden hocam? Yılın en iyi telefonu desek yeridir. UI konusunda ağır bir UI’si yok, arayüz tasarımı olarak geri kalıyor sadece.
Kamerasına laf yok ama o telefona en iyi işlemciyi koymaması gülünç ve kötü olmuş. Şuanki işlemcisi kötü değil ama 3,5 para ucuzlatacam diye koyması cidden olmamış. SD elite olsa alınası en iyi telefonlardan biri olabilirdi.

Kamerasına laf yok ama o telefona en iyi işlemciyi koymaması gülünç ve kötü olmuş. Şuanki işlemcisi kötü değil ama 3,5 para ucuzlatacam diye koyması cidden olmamış. SD elite olsa alınası en iyi telefonlardan biri olurdu şüphesiz.
8 Gen Elite kadar güçlü olmasa da Mediatek 8400 oldukça güçlü bir işlemci, testlerden farkın çok az olduğunu görebilirsiniz.

Ayrıca Vivo X200 Pro çıktığında 8 Gen Elite henüz yeni tanıtılmıştı ama çıkmamıştı, ucuzlatmak ile alakası yok yani.

Arada kayda değer bir fark yok. 8 Gen 3’den hayli hayli güçlü yine.

Kamerasına laf yok ama o telefona en iyi işlemciyi koymaması gülünç ve kötü olmuş. Şu anki işlemcisi kötü değil ama 3,5 para ucuzlatacağım diye koyması cidden olmamış. SD Elite olsa alınası en iyi telefonlardan biri olabilirdi.

Honor magic 7 Pro hakkinda dusunceniz ne hocam? Kamera olarak Vivo ile denk. Islemcisi 8 Elite. Yazilim olarak Xiaomi'de cok daha iyi. Tek kotu yani aksesuar destegi az.

8 Gen Elite kadar güçlü olmasa da Mediatek 8400 oldukça güçlü bir işlemci, testlerden farkın çok az olduğunu görebilirsiniz.

Ayrıca Vivo X200 Pro çıktığında 8 Gen Elite henüz yeni tanıtılmıştı ama çıkmamıştı, ucuzlatmak ile alakası yok yani.

Arada kayda değer bir fark yok. 8 Gen 3’den hayli hayli güçlü yine.
8400 değil 9400. Çinli bir telefonu Avrupaya satacaksın ve androidin en iyi işlemcisi yok. Ucuzlatmak için. Bilmem anlatabildim mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı