Xiaomi 15 Ultra vs iPhone 16 Pro

Honor magic 7 Pro hakkinda dusunceniz ne hocam? Kamera olarak Vivo ile denk. Islemcisi 8 Elite. Yazilim olarak Xiaomi'de cok daha iyi. Tek kotu yani aksesuar destegi az.
Honor Magic 7 Pro yanlış hatırlamıyorsam en ucuza en dolu paketi sunan telefon olarak geçiyor. MagicOS oldukça iyi bir UI olduğu gibi telefon da güzel.
Yine de segment konusunda diğerlerinden ucuz olduğu için bazı farklar var tabii ki.

Honor magic 7 Pro hakkinda dusunceniz ne hocam? Kamera olarak Vivo ile denk. Islemcisi 8 Elite. Yazilim olarak Xiaomi'de cok daha iyi. Tek kotu yani aksesuar destegi az.
Honor da iyi eğer o bütçelerdeyse Honor. Ben işlemcisinden dolayı alırdım.

Tuşa yanlış basmışım da dediğim gibi o telefonun çıktığı sıra 9400 vardı, 8 Gen Elite yoktu.
Elite kullanmamak için çıkardılar bende onu diyorum. Bekleyebilirlerdi.

Honor da iyi eğer o bütçelerdeyse Honor. Ben işlemcisinden dolayı alırdım.

Elite kullanmamak için çıkardılar bende onu diyorum. Bekleyebilirlerdi.
Bu nasıl bir varsayım? Dalga geçiyorsun sanırım.

Aradaki fark kayda değmeyecek kadar komik. Ayrıca batarya konusunda Vivo daha iyi, ekran parlaklığında da daha iyi.

Honor’dan 1521 nit ekran parlaklığı görülmüş garip varsayımlar yerine azıcık gerçekleri konuşalım. Kamera konusunda da Vivo X200 Pro daha iyi.

Benim lafım işlemcisine, bataryası, parlaklığı beni ilgilendirmez. Onlara laf etmedim, telefonuda kötülemedim. O telefona o işlemci olmamış nokta. Elite olsa daha çok alınabilirliği olurdu. Kamerasına zaten laf yok.

Benim lafım işlemcisine, bataryası, parlaklığı beni ilgilendirmez. Onlara laf etmedim, telefonuda kötülemedim. O telefona o işlemci olmamış nokta.

Hocam arkadasa katiliyorum. Islemciler birbirine o kadar yakinki fark bile hissetmeyeceksiniz. Honor 8 Elite kullaniyor oda ucuz. Fiyati ucuzlatmakla alakası yok Dimensity islemci kullanmasinin. Tersine bence mukemmel bir alternatif olmus.

Benim lafım işlemcisine, bataryası, parlaklığı beni ilgilendirmez. Onlara laf etmedim, telefonuda kötülemedim. O telefona o işlemci olmamış nokta. Elite olsa daha çok alınabilirliği olurdu.
Konu sadece Elite olup olmaması değil, Apple cihazlara yapılan gereksiz övgüden farkı yok bunun. Sizin için konu sadece Elite olabilir, genel anlamda bakıldığında Vivo X200 Pro daha iyi bir telefon. İşlemci konusunda aradaki fark yüceltmek için komik rakamlar.

İfadeler: kxy
Hocam arkadasa katiliyorum. Islemciler birbirine o kadar yakinki fark bile hissetmeyeceksiniz. Honor 8 Elite kullaniyor oda ucuz. Fiyati ucuzlatmakla alakası yok Dimensity islemci kullanmasinin. Tersine bence mukemmel bir alternatif olmus.
Zaten performansları arasında fark hissedilmez ama olması daha iyi olurdu.

Daha fiyatlara bakıp o fiyatlarda mı gibi sorular soracak kadar aciz hocam. O zamanlarda Dimensity 9400 vardı diyorum, hala daha sırf ucuz olması için beklemediler diyor.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…