Xiaomi 15T Pro vs S24 Ultra

Meraklı Bilge

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışı telefon aldım daha yeni 15T Pro, yalnız telefoncu (tanıdık yakın birisi) "Şu an Samsung'larımın kayıtlarında sıkıntı var." diyerekten Xiaomi ve iPhone önerdi. iPhone'a para yetmeyince 15T Pro'yu inceledim, hoşuma gitti aslında ama aklım bir yandan S24 Ultra'da kaldı. Beğenmezsen değiştiririz demişti iki üç gün içinde, yalnız değiştirsem mi değiştirmesem mi bilemedim. PUBG'de falan hafiften ısınıyor akıcı 120 FPS'de. Uygulamalara gir çık yaparak deneyeyim dedim hızını. Hızlı ama kamerada 8-9 kere gir çık yapınca hafif ısınıyor, büyük ihtimalle sensör yapay zeka falan devreye giriyor diye düşündüm. S24 Ultra daha mı iyidir bundan işlemci ve kamera konusunda? Ama genel olarak memnunum telefondan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıt üzerinde 15T Pro bazı yerlerde daha iyi olsa da S24 Ultra çok daha iyi bir telefon benim gözümde. Xiaomi 14T Pro kullanıyorum aktif olarak. Gerçekten çok iyi bir telefon ancak Gerek yazılım gerek güncelleme desteğiyle Samsung çoğu konuda Xiaomi'yi tokatlar. Kayıt meselesine gelirsek Samsung'un serverleri sürekli olarak kapanıp açılmakta. Xiaomi de ise telefon Türkiye'ye geldikten 2 bilemedin 3 ay sonra kayıtları ve serverleri açılıyor. Uzun lafın kısası YD telefon alacaksan Xiaomi önerimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı