Xiaomi Airdots Basic 2'yi bilgisayara bağlama

Kullanabilirsiniz ama çok az da olsa gecikmeli olur Bluetooth 4.0 olduğu için. (Oyun oynamayacaksanız problem yok.)

Evet kullanabilirsin. UB400 burada daha ucuz yalnız, hem de Amazon.

Arada sadece 2 TL fark var :) ama sağ olun cevaplarınız için kullanabilirsem ne ala.
Gecikme çok sıkıntı olur mu sizce FPS oyunlarında eğer rekabetçi oynayacaksam ayrı bir kulak üstü kulaklık kullanıyorum eğer chill oynayacaksam daha kötü bir telefon kulaklığı kullanıyorum sizce bir sıkıntı olur mu gecikme.

Arada sadece 2 TL fark var :) ama sağ olun cevaplarınız için kullanabilirsem ne ala.
Gecikme çok sıkıntı olur mu sizce FPS oyunlarında eğer rekabetçi oynayacaksam ayrı bir kulak üstü kulaklık kullanıyorum eğer chill oynayacaksam daha kötü bir telefon kulaklığı kullanıyorum sizce bir sıkıntı olur mu gecikme.

FPS oyunu oynarken kullanmayacaksanız sıkıntı yok. Kendim Valorant'ta denediğimden biliyorum aynı kulaklık ile. 😀

Çok sağ olun cevaplarınız için zaten dediğim gibi eğer çok tryhard oynayacaksam başka bir kulaklık kullanacağım tekrar sağ olun. Ben sadece şeyden korkuyorum sürekli kopma sorunları yaşıyor musunuz? Ya da mikrofonunu kullanabiliyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı