@TheDobrevic hocam kullanıyor ürünü. Aynı şekilde ben de almak istiyorum takipteyim.
Fiyatına göre mükemmel bir kulaklık. Rahatmış diyorlar. Type-C ile şarj oluyor. ANC var ancak dokunmatik yüzeye bir hareket yaparak açmanız lazım. 300TL'ye daha iyisi yok gibi. Bende takipteyim. Kendim kullanmadım kulaklığı şahsen.İyi günler; konuyu açabileceğim uygun bir alt başlık bulamadım, bunun için affola. Bu kulaklık sahip olduğu ANC özelliği ile dikkatimi çekti. Ancak fiyatı yüzünden ve kullanım kolaylığı konusunda biraz tereddüt içerisindeyim. Yani okuduğum bazı yorumlarda kulaktan düşme gibi bir problemi olduğu söylenmekte. Bu kulaklığı kullanan herhangi bir kimse varsa yardımcı olabilir mi ? Kendisinin beğendiği ve beğenmediği özellikler nelerdir ? ANC özelliği nasıldır, kulaktan düşüyor mudur ? Bu kulaklığa 300 TL'ye yakın bir fiyat ödenir mi ? Teşekkür ederim.Eki Görüntüle 488407
Kendi tecrübelerime göre yazayım;
İlk aldığımda direk uygun silikonlarla değiştirerek kulağıma taktım, kulakta iken hafif kayıyor ancak bir şey dokunmadıkça düşmüyor(kulak yapısınada bağlı benim sağ kulaktaki kafamı ne kadar sallarsam sallayayım düşmüyor ancak sol kulak kayıp düşüyor). Ses konusunda tizler ve basslar normal, ses tam olması gerektiği gibi çok fazla bassı yok, bass seven biriysen bu seni rahatsız edebilir. Kulaklıkta müzik dinlerken dışardaki sesler %70 oranında azalıyor(rüzgar sesi kesiliyor, uğultu sesi vs. azalıyor). Kulaklık %70-80 ses ayarından sonra dışarıya ses veriyor. Bluetooth versiyonu 4.2 olduğundan gecikme var, ben sadece görüşme ve müzik için kullandığımdan beni rahatsız etmiyor ancak oyun oynuyorsanız sizin için iyi değil. Şarj 40 dakika civarında oluyor, 3-4 saatlik kullanımla 2-3 gün yetiyor. kulaklık dokunmatik kullanımları sağ tarafa 2 kere tıklatınca şarkı veya videoyu durduruyor veya başlatıyor, herhangi bir tarafa uzun süre basınca ANC açıp kapatılıyor, Sol tarafa 2 kere basınca google asistant çalışıyor. Aynı şekilde 2 kere basıp çağrıyı kabul edip/çağrıyı kapatabiliyorsunuz. ANC baya bir işe yarıyor görüşmelerde özellikle dış ortamda, rüzgar, arkadaki konuşma seslerini, uğultuyu, televizyon sesini vs. baya bir azaltıyor.
Kısacası buraya +, - leride yazayım.
+Ses seviyesi yeterli
+Şarj hızlı olup, uzun bir biçimde kullanabiliyorum
+Fiyat
+Görüşme yapmak için ideal
+Kulaktan çıkarttığın anda şarkıyı/videoyu kapatması
-Sesin dışarıya gitmesi
-Gecikme olması
-Dokunmatik yüzeyi biraz hassas, birçok kez yanlışlıkla google asistan açılabiliyor
Fiyatına göre mükemmel bir kulaklık. Rahatmış diyorlar. Type-C ile şarj oluyor. ANC var ancak dokunmatik yüzeye bir hareket yaparak açmanız lazım. 300TL'ye daha iyisi yok gibi. Bende takipteyim. Kendim kullanmadım kulaklığı şahsen.
Arkadaşlar merhaba, i Phone 7 kullanıcısıyım. Yeni aldığım Xiaomi Air drots 2 kulaklığımı iOS uyumlu uygulamayla eşleştirip kulaklığa komut atamak istiyorum fakat bir türlü uygulamaya eşlemeyi sağlayamadım. Kafaları yemek üzereyim yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
Kendi tecrübelerime göre yazayım;
İlk aldığımda direk uygun silikonlarla değiştirerek kulağıma taktım, kulakta iken hafif kayıyor ancak bir şey dokunmadıkça düşmüyor(kulak yapısınada bağlı benim sağ kulaktaki kafamı ne kadar sallarsam sallayayım düşmüyor ancak sol kulak kayıp düşüyor). Ses konusunda tizler ve basslar normal, ses tam olması gerektiği gibi çok fazla bassı yok, bass seven biriysen bu seni rahatsız edebilir. Kulaklıkta müzik dinlerken dışardaki sesler %70 oranında azalıyor(rüzgar sesi kesiliyor, uğultu sesi vs. azalıyor). Kulaklık %70-80 ses ayarından sonra dışarıya ses veriyor. Bluetooth versiyonu 4.2 olduğundan gecikme var, ben sadece görüşme ve müzik için kullandığımdan beni rahatsız etmiyor ancak oyun oynuyorsanız sizin için iyi değil. Şarj 40 dakika civarında oluyor, 3-4 saatlik kullanımla 2-3 gün yetiyor. Kulaklık dokunmatik kullanımları sağ tarafa 2 kere tıklatınca şarkı veya videoyu durduruyor veya başlatıyor, herhangi bir tarafa uzun süre basınca anc açıp kapatılıyor, sol tarafa 2 kere basınca Google asistant çalışıyor. Aynı şekilde 2 kere basıp çağrıyı kabul edip/çağrıyı kapatabiliyorsunuz. Anc bayağı bir işe yarıyor görüşmelerde özellikle dış ortamda, rüzgar, arkadaki konuşma seslerini, uğultuyu, televizyon sesini vs. bayağı bir azaltıyor.
Kısacası buraya +, -leri de yazayım.
+Ses seviyesi yeterli.
+Şarj hızlı olup, uzun bir biçimde kullanabiliyorum.
+Fiyat.
+Görüşme yapmak için ideal.
+Kulaktan çıkarttığın anda şarkıyı/videoyu kapatması.
-Sesin dışarıya gitmesi.
-Gecikme olması.
-Dokunmatik yüzeyi biraz hassas, birçok kez yanlışlıkla Google asistan açılabiliyor.
Merhaba, acaba kulaklığı tek kullanabiliyor muyuz? Mesela bir kulaklığı şarj kutusuna koyup diğeriyle dinlemeye devam edebiliyor muyuz acaba?