Xiaomi Airdots Sol Kulaklık Çalışmıyor

Çözümü basit çalışmayanı basılı tutarak şarj kutusuna koyun arkadaşımda da vardı çözdük umarım işinize yarar.(Alıntıdır)

Reis Allah razı olsun. Aynı sorunu yaşayıp bu konuyu buldum, senin yorumun sayesinde sorunu çözdüm. Tekrar teşekkür ederim.

Çalışmayan kulaklığa basılı tutup kutuya koyun. Ama basılı tutmaya devam edin kutunun icindede bir süre sonra çalışacaktır..

Çözümü basit çalışmayanı basılı tutarak şarj kutusuna koyun arkadaşımda da vardı çözdük umarım işinize yarar.(Alıntıdır)

Çok sağ olun ben de diğerleri gibi her yolu denedim sonra sizin dedinizi yapınca birkaç denemeden sonra düzeldi. Tekrardan teşekkürler.

Çözümü basit çalışmayanı basılı tutarak şarj kutusuna koyun arkadaşımda da vardı çözdük umarım işinize yarar.(alıntıdır)

Benim de çalışmıyordu denedim oldu çok teşekkür ediyorum.

Çokkk teşekkürler kanka, ben de aynısını şimdi denedim düzeldi. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…