Xiaomi arayüzü hoşuma gitmedi

MIUI arayüzü en kullanışlı ve verimli arayüzlerden biridir. Sırf arayüz için telefon değiştirmenizi önermem. Aynı zamanda "Temalar" uygulamasında istemediğiniz kadar tema mevcut. Bunun yanında Google Play'den "Launcher" uygulamalarına da göz atabilirsin.

Daha önce açtığım konudan sonra Xiaomi Mi 9T almaya karar vermiştim.

Ancak bugün kardeşimde Xiaomi Redmi Note 8 modelini aldık ve telefonu incelerken arayüzü pek hoşuma gitmedi ayrıca telefon, kişiler, mesajlar uygulamaları Google tarafından geliştirilen uygulamalar ve hiç kullanışlı değil.

Arayüz olarak mi 9T modeli ile aynı mı? Eğer aynı ise Xiaomi'den vazgeçip Samsung Galaxy A51 modelini almayı düşünüyorum.

Şu an kullandığım Huawei P Smart'ın arayüzü Redmi Note 8 modelinin arayüzünden daha kullanışlı.
Eğer hiçbeğenmediyseniz Xiaomi Temalar kısmıından arayüz değişimine izin veriyor

Daha önce açtığım konudan sonra Xiaomi Mi 9T almaya karar vermiştim.

Ancak bugün kardeşimde Xiaomi Redmi Note 8 modelini aldık ve telefonu incelerken arayüzü pek hoşuma gitmedi ayrıca telefon, kişiler, mesajlar uygulamaları Google tarafından geliştirilen uygulamalar ve hiç kullanışlı değil.

Arayüz olarak mi 9T modeli ile aynı mı? Eğer aynı ise Xiaomi'den vazgeçip Samsung Galaxy A51 modelini almayı düşünüyorum.

Şu an kullandığım Huawei P Smart'ın arayüzü Redmi Note 8 modelinin arayüzünden daha kullanışlı.
Açıkcası benim de hoşuma gitmiyor ancak özelleştirmeye açık bir arayüz kendinize göre düzenleyebilirsiniz veya yeni arayüz kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı