Xiaomi Ax3000T KeeneticOS kurulumu nasıl yapılır?

exhanguinate

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar, RD23 03/2024 batch bir router aldım, KeeneticPorted'de ki yükleme adımlarını uyguladığımda cihaz brick yiyor ve mirouterrecover ile ancak düzeltebiliyorum.
Şöyle ki: 1_ax3000t scriptini düzgünce kuruyor ve kurulum dosyası içerisinde eeprom.bin dosyası olması gerektiğini aksi taktirde eepromcreator ile dosyayı oluşturmamızı söylüyor. eepromcreator ile dosyayı oluşturduktan sonra 2_ax3000t scriptini çalıştırmam gerekiyor fakat cihaz, sabit mavi led moduna geçiyor ve arayüz erişimi mümkün olmuyor taa ki 192.168.31.100 'ü elle ağ bağdaştırıcılarına girip ardından recover moda alıp orijinal firmware'i yükleyene kadar. 2 defa brick yedim ve recover mod ile geri çevirdim ama nerede ne hata yapıyorum bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Cihazda 1.0.49 versiyon yüklü şu anda.

@NYTMARE Hocam bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Merhaba, RD23 03/2024 batch bir router aldım, keeneticported'de ki yükleme adımlarını uyguladığımda cihaz brick yiyor ve mirouterrecover ile ancak düzeltebiliyorum.
Şöyle ki: 1_ax3000t scriptini düzgünce kuruyor ve kurulum dosyası içerisinde EEPROM. Bin dosyası olması gerektiğini aksi taktirde eepromcreator ile dosyayı oluşturmamızı söylüyor. Eepromcreator ile dosyayı oluşturduktan sonra 2_ax3000t scriptini çalıştırmam gerekiyor fakat cihaz, sabit mavi LED moduna geçiyor ve arayüz erişimi mümkün olmuyor ta ki 192.168.31.100'ü elle ağ bağdaştırıcılarına girip ardından recover moda alıp orijinal Firmware'i yükleyene kadar. 2 defa brick yedim ve recover mod ile geri çevirdim ama nerede ne hata yapıyorum bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Cihazda 1.0.49 versiyon yüklü şu anda.

@NYTMARE hocam bir bilginiz var mı?

Vallahi hocam keeneticos hiç kurmadım o yüzden bir fikrim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı