Xiaomi bootloader kilidi açılırken "this device is not activated" hatası

Tamam biraz araştırdım bu sorunu yaşayan birinin IMEI'si orijinal bir Xiaomi telefonuna ait değilmiş.

IMEI'niz orijinal ve elinizdeki cihaza mı ait?

Bunu IMEI sorgulayarak öğrenebilirsiniz.

Bu işlemlerin hepsini tek ve aynı Mi hesabı üzerinden yapmanız gerektiğini de unutmayın.
IMEI kayıt dışı gösteriyor.

Tamam biraz araştırdım bu sorunu yaşayan birinin IMEI'si orijinal bir Xiaomi telefonuna ait değilmiş.

IMEI'niz orijinal ve elinizdeki cihaza mı ait?

Bunu IMEI sorgulayarak öğrenebilirsiniz.

Bu işlemlerin hepsini tek ve aynı Mi hesabı üzerinden yapmanız gerektiğini de unutmayın.
IMEI kayıtlı değilmiş. Sorun ondan mı kaynaklanıyor?

IMEI kayıt dışı gösteriyor.

IMEI kayıtlı değilmiş. Sorun ondan mı kaynaklanıyor?

Ondan dolayı olacağını zannetmiyorum açıkçası. Ama belli olmaz.

Aynı zamanda geçen gün de yine mail desteği istedim hala hiç cevap yok. Yemin ediyorum çıldırtacak beni bu Xiaomi ya. Android 12'de takılı kaldım.

Bence şu an başka açıklaması yok gibi.

Bence şu an başka açıklaması yok gibi.
Benim IMEI'lerin ikisi de kayıtlı iken yaşamaya devam ediyordum. Ama etkisi olabilir gibi duruyor. Gerçekten şuna bi çözüm yok mu hala ya valla bıktım.

Benim IMEI'lerin ikisi de kayıtlı iken yaşamaya devam ediyordum. Ama etkisi olabilir gibi duruyor. Gerçekten şuna bir çözüm yok mu hala ya vallahi bıktım.

Çözüm yok, anakart değişirse ya da orijinal IMEI olmazsa oluyordu, donanımsal değişiklik olduğu zaman oluyor. Benim mi 13 t Pro da dirençli IMEI liydi ve bu hatayla karşılaştık, sırf bunun yüzünden telefonu sattım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı