Xiaomi Buds 3 alınır mı?

Horoz Hazretleri

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Redmi Note 13 Pro telefon
Xiaomi Buds 3 kulaklık
Sony Vaio VPCYA1V9E laptop i3 380um islemci 4gb ram windows 10 pro
Meslek
BERBERCİ
Xiaomi'nin güzel duran bir kulaklığı. Şu an kendi sitesinde 1250 TL'ye satılıyor. Sizce güzel mi ve alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazonda vb. çok daha ucuz ve Anker R50i kulaklığı öneririm cidden aşırı iyi derecede bass kalitesi var.
Hocam ben xiaomi tercih ettim,size anlatayım. Güzel bir kulaklık.Ses kalitesi iyi hifi sertifikası var 2 sürücülü falan ANC de yani idare eder mesela ortam sesli ise kesmiyor da yani şarkının duyulması için elinden geleni yapıyor kulaklık.Kutusu kablosuz şarj destekliyor.Tek kusurları Google Fast Pair yok ve kulakta uzun parlament gibi duruyor.Yani telefon redmi ise alınır.

Dosya Ekleri

• IMG_20250316_132033.jpg
    IMG_20250316_132033.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 28
Hocam ben Xiaomi tercih ettim, size anlatayım. Güzel bir kulaklık. Ses kalitesi iyi Hi-Fi sertifikası var 2 sürücülü falan ANC de yani idare eder mesela ortam sesli ise kesmiyor da yani şarkının duyulması için elinden geleni yapıyor kulaklık. Kutusu kablosuz şarj destekliyor. Tek kusurları Google Fast pair yok ve kulakta uzun parlament gibi duruyor. Yani telefon Redmi ise alınır.

Uzun parlament benzetmesine bayıldım hayırlı olsun.

Uzun parlament benzetmesine bayıldım hayırlı olsun.
Sağolun hocam teşekkür ederim😄 ama şaka maka kulakta uzun duruyor bide kalın biraz yoksa premium hissetiren bir kulaklık cidden uzun parlament 😆

Anker R50i öneririm. Kullanıyorum. Şunları belirteyim bassı harika fakat yazılımsal konuda sıkıntılı biraz. Ayrıca Xiaomi Buds 3 Amazon'da 849TL.
Hocam aramızda kalsın ben n11den 450 TL'ye almıştım doğum günü hediyesi aldılar bana😉. Ama yine güzel kulaklık iş görür.ANC yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı