Xiaomi en yavaş şarj bitiren ROM

Hocam 100 kez oldu zaten Mi uygulamasıyla düzelttim. Flash tool mu ne ya da diğeriydi.
Brick olsaydı telefon bir daha açılmazdı. OrangeFox stabil değil ve eski, MiFlash ile son sürüm global romu kurun, daha sonra resmi TWRP ile güncel bir romu flashlayabilirsiniz.

Brick olsaydı telefon bir daha açılmazdı. OrangeFox stabil değil ve eski, MiFlash ile son sürüm global romu kurun, daha sonra resmi TWRP ile güncel bir romu flashlayabilirsiniz.
Hocam brick yanlışım varsa düzeltin, hard ve soft brick olarak ikiye ayrılıyor. Soft brick olursa hiç açılmaz, hard brick olunca bir umut kurturulabilir. Benimkisi de hard brick oldu, XiaoMiTool ile düzelttim bir kaç kez. Bu arada şuan TWRP kullanıyorum.

Bu arada Magisk'e ihtiyacım kalmadı SuperSu kurdum.

Hard brick kurtarılamayanıdır. SuperSU yeni Android sürümlerini desteklemiyor. Sorun çıkarma ihtimali yüksek.

Yapmanız gerekenler çok kolay aslında, ROM kurmanın en basit olduğu telefonlardan biri bu telefondur.
1- Temiz Fastboot (Mi Flash) resmi ROM'u kurun.
2- Telegram kanalından bir ROM seçin ve indirin.
3- Mesajlarda kurulması için gereken dosyalar ve nasıl kurulacağı yazıyor. Gerekli dosyaları indirin ve talimatları anlamıyorsanız Türkçeye çevirebilirsiniz.
4- TWRP'yi de indirin ve resmi TWRP sayfasında yazan talimatlarla kurun.
5- Talimatlara göre ROM'u kurun.
Burada tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok aslında 11 sayfa uzamış konu. Kurduğunuz şeyleri nereden buldunuz bilmiyorum ama hepsi desteklenmeyen ve eski ağaca göre derlenen yazılımlar.

Peki hocam. Bu haftalık Pixel Experience üzerinde kalacağım çünkü eski verilerimi kurtardım ve ders için bir kaç şey indirdim. Sonra direkt deneyeceğim dediklerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…