Xiaomi en yavaş şarj bitiren ROM

Sağolun hocam. Peki sistem kurulursa başarılı tekrar Ofox'a dönebilir miyim? Temasıdır falan hoşuma gitti ayarları.

@14kero gerçekten gördü vendoru hocam sağolun. Cihazı bilgisayar da görüyor artık.
OrangeFox çok eskidi TWRP kullan daha stabil rom olarak da LineageOS 20.0 veya Pixel Experience 13 öneririm.

Sağolun hocam. Peki sistem kurulursa başarılı tekrar Ofox'a dönebilir miyim? Temasıdır falan hoşuma gitti ayarları.

@14kero gerçekten gördü vendoru hocam sağolun. Cihazı bilgisayar da görüyor artık.
Lakin A12 ve 13 ROM'larında decryption çalışmayacak. Format data çekmeniz gerekecek eğer şifre koyarsanız.

Lakin A12 ve 13 ROM'larında decryption çalışmayacak. Format data çekmeniz gerekecek eğer şifre koyarsanız.
Hocam biraz açar mısınız anlamadım da. Recovery user şifresinden mi bahsediyorsunuz?

Bu arada tekrar TWRP döneceğim çünkü Orange Fox üzerinde Magisk flashlanmıyor.

Hocam konu çok karışmış. 1 işlem üzerine ilerlemeniz gerekiyordu. Birisi bitmeden öbürüne geçmeyin. İşlem uzamış.
Ayrıca konu dışına da çıkılmış, keşke konu acsaydiniz. Zira diğer insanlar da faydalanmalı.

Bu arada tekrar TWRP döneceğim çünkü Orange Fox üzerinde Magisk flashlanmıyor.
Sırf bundan ötürü dönmenize gerek yok. Magisk fastboot modunda da flashlanabiliyor.

Sırf bundan ötürü dönmenize gerek yok. Magisk fastboot modunda da flashlanabiliyor.
Hocam flashlayamıyorum. Boot gidiyor. Orange Fox üzerinde boot yüzünden kurmama izin vermiyordu TWRP de kuruyor telefon açılmıyor. Data'yı silmeden sistemi silerek tekrar flashladım ROM'u. Neyse, dediğiniz gibi baya konu dışına çıktık. Bunu başka bir konuda yapsam iyi olur. İyi günler.

fastboot flash boot magisk.zip şeklinde flashlıyorsunuz değil mi?
Hocam ben onu denemedim. Direkt TWRP üzerinden. Bir deneyeyim. Başka bir şey var mı yapmam gereken yoksa düz fastboot üzerinden bunu mu yollayayım?

Hocam ben onu denemedim. Direkt TWRP üzerinden. Bir deneyeyim. Başka bir şey var mı yapmam gereken yoksa düz fastboot üzerinden bunu mu yollayayım?
Direkt yollayın. APK dosyasının sonunda .apk'yı silip .zip yaptınız değil mi? ADB'nin olduğu klasöre atın magisk.zip dosyasını. Fastboot moduna girip fastboot flash boot magisk.zip yazın. Sonra kendiliğinden yeniden başlamasını bekleyin, başlamazsa fastboot reboot yazın. Sonra menünüze ya da anasayfanıza (arayüzünüzde menü var mı bilmiyorum) Android ikonlu Magisk uygulaması gelecek. İnternete bağlı olun ve onu açın. Yükleme yapmayı isteyebilir, yapın. Magisk açılabilir olduğunda açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…