Xiaomi Flash Tool hata veriyor

Phatix

Kilopat
Katılım
26 Mart 2019
Mesajlar
1.834
Makaleler
1
Çözümler
27
Merhaba. Telefonuma TWRP ile ROM yüklemek için her şeyi silmiştim fakat TWRP bozuldu ve Mi flash kullanmaya karar verdim. Fakat driverları yüklerken böyle bir hata çıkıyor.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan cihazınıza uygun driver'ı indirin.
Qualcomm işlemcili bir cihaza sahipseniz bunu, Mediatek işlemcili bir cihaza sahipseniz bunu indirin. Ayrıca bunu da indirin ve kurun. Rom yüklerken cihazınıza uygun rom seçtiğinize emin olun. Örneğin Redmi note 9 pro'nun iki modeli var; joyeuse ve curtana. Herhangi birisine diğerinin romunu yüklemeye çalışırsanız cihazınız brick olur. Romu cihazınızın koduna göre indirin.
 
Buradan cihazınıza uygun Driver'ı indirin.
Qualcomm işlemcili bir cihaza sahipseniz bunu, mediatek işlemcili bir cihaza sahipseniz bunu indirin. Ayrıca bunu da indirin ve kurun. ROM yüklerken cihazınıza uygun ROM seçtiğinize emin olun. Örneğin Redmi Note 9 Pro'nun iki modeli var; joyeuse ve curtana. Herhangi birisine diğerinin ROM'unu yüklemeye çalışırsanız cihazınız brick olur. ROM'u cihazınızın koduna göre indirin.

ROM'u XDA'dan indirdim.
 
Nereden indirdiğiniz değil ne indirdiğiniz önemli. Doğru romu indirdiyseniz göz ardı edebilirsiniz mesajımı hatırlatma amaçlı yazmıştım zaten.
 

Geri
Yukarı