Xiaomi HyperOS geçilirse IMEI gider mi?

Yurt dışı Xiaomi Note 13 Pro 4G kullanıyorum. Cihazı ilk aldığımda 6 ay IMEI süresi vardı, bu 6 ay bittikten sonra 2. SIM yuvasına takıp kullanmaya devam ettim. Cihaza IMEI attırmadım yani aldığım şekilde kullanıyorum. Durum bu şekildeyken HyperOS güncellemesini yaparsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Yurt dışı Xiaomi Note 13 Pro 4G kullanıyorum. Cihazı ilk aldığımda 6 ay IMEI süresi vardı, bu 6 ay bittikten sonra 2. SIM yuvasına takıp kullanmaya devam ettim. Cihaza IMEI attırmadım yani aldığım şekilde kullanıyorum. Durum bu şekildeyken HyperOS güncellemesini yaparsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
IMEI repair yapmadan önce güncelleme yapabilirsiniz.

Cihaz üstünde herhangi bir işlem yapılmadıysa güncelleyebilirsin fakat HyperOS modeller için Xiaomi bootloader kilidi açma olayını yavas yavas kapatacak ileride ihtiyacın olacak bootloader kilidine.

Hocam peki benim telefonda da HyperOS güncellemesi yok neden dersen IMEI atıldı iki tane ama bende güncelle demiyor telefoncuya götürüp desem HyperOS güncellemesi yapsın diye atılan iki IMEI'da gider mi yoksa bunu biz yapabilir miyiz?

Cihaz üstünde herhangi bir işlem yapılmadıysa güncelleyebilirsin fakat HyperOS modeller için Xiaomi bootloader kilidi açma olayını yavas yavas kapatacak ileride ihtiyacın olacak bootloader kilidine.

Bir de hocam bu nedir güncellememi tam bilmiyorum.
Screenshot_2025-05-01-19-52-17-469_com.android.providers.downloads.ui.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı