Xiaomi klavye alınır mı?

Daha telefon yapamıyorlar diyip "Xiaomi mi 8" kullanman?
Mi 6, Mi 8, Mi 8 lite ve RN 7 olmak üzere 4 model kullandım, Mi 8 lite için de düşük demen teknoloji bilgini ortaya koyuyor gayet, çıktığı dönem gayet güzel iş yapıyordu. 2017 yılında tanıştım markayla, sen daha düne kadar nasıl okunuyor Xiaomi diye araştırırken biz Xda'da ROM ve kernel peşindeydik. Bir markayı kullanıyor diye övmek tamamen fan boyluktan başka bir şey değildir, bana ego deyip kendinin yazdıklarıma "boş mesaj" diye hakarette bulunman benim terbiyesizliğim mi oluyor? Kaç tane Xiaomi kullandım, hala kullanırım ama yazılım ve donanım alanındaki sorunları varken asla çok iyi bir marka değil. Yaptığın davranış asla hoş değil. Karşındaki insanların görüşüne saygılı ol ilk ya da ailenin verdiği terbiyeye. Durup dururken insan aşağılamanın haddi hesabı yok.
Eğer amacın oyun oynamak ise Xiaomi'nin Black Shark adında bir telefonu var. Ben Redmi Note 7 kullanıcısıyım, oyun oynamıyorum, Gayet güzel telefon, akıcı.

İmzasında yazıyor. Nerenizle okudunuz?
Black Shark dönemi geçti.

Mi 6, mi 8, mi 8 Lite ve RN 7 olmak üzere 4 model kullandım, mi 8 Lite için de düşük demen teknoloji bilgini ortaya koyuyor gayet, çıktığı dönem gayet güzel iş yapıyordu. 2017 yılında tanıştım markayla, sen daha düne kadar nasıl okunuyor Xiaomi diye araştırırken biz X'da'da ROM ve kernel peşindeydik. Bir markayı kullanıyor diye övmek tamamen fan boyluktan başka bir şey değildir, bana ego deyip kendinin yazdıklarıma "boş mesaj" diye hakarette bulunman benim terbiyesizliğim mi oluyor? Kaç tane Xiaomi kullandım, hala kullanırım ama yazılım ve donanım alanındaki sorunları varken asla çok iyi bir marka değil. Yaptığın davranış asla hoş değil. Karşındaki insanların görüşüne saygılı ol ilk ya da ailenin verdiği terbiyeye. Durup dururken insan aşağılamanın haddi hesabı yok.

Black shark dönemi geçti.

Peki senin her yere yararın olmayıp bir mesaj yazıp geçmen?

Dosya Ekleri

• s.PNG
    s.PNG
    2,9 KB · Görüntüleme: 56
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı