Xiaomi kullananlar memnun mu?

Redmi 6A kullanıyorum eski telefon olmasına rağmen kötü değil onun dışında Xiaomi özgürlük veriyor size özel yazılım falan atarken bayağı desteği var fakat kendi yazılımları çok kötü eğer Custom ROM falan bilmiyorsanız Samsung alın.

1 seneden uzun bir süredir POCO X3 GT kullanıyorum, gayet memnundum; son zamanlarda 2-3 gün boyunca kafasına göre kapanmaya başladı, zar zor açabiliyordum telefonu. Yine şimdi kafasına esti düzeldi, sorun çıkarmıyor. Genel itibariyle hala memnunum, sisteme yüklü gelen uygulamalarından nefret ediyorum, sileceğim sileceğim dedim üşenmekten silemedim.

Ek olarak direkt böyle bir soru sormanız da mantıklı değil bana kalırsa, bütün Xiaomi ürünleri kötü olmadığı gibi hepsi de mükemmel değil. İyi ürünü var, kötü ürünü var. Almayı düşündüğünüz modeli sorarsanız daha sağlıklı cevap alabilirsiniz.

Mi Note 3 kullanıyorum, 5 yıl olacak neredeyse alalı. 2000 TL civarına almıştım o zamanlar. Custom ROM işleri ile falan uğraşmadım kendi arayüzü ile kullanıyorum ve aldığıma da pişman etmedi, hala cayır cayır çalışıyor fakat batarya ömrü bitti doğal olarak.

Bütçem 5000 TL idi BİM'den Redmi 10 2022 aldim 2 3 ay oldu aslında internetten telefon alsam bu telefonun daha iyisini alacaktım ama ailem izin vermedi güvenli satıcı diyorum inanmıyorlar.

Redmi 9C kullanıyorum. Samsung J7 Core'dan geçmiş biri olarak memnunum.

Fakat kişiselleştirme ve yazılım konusunda Xioami o kadar iyi değil.

Mi serisi gayet güzel Redmi için aynısını diyemem.

2 yıl mi 10 T kullandım hız, akıcılık ve oyun performansı konusunda hiç üzmemişti.

Hocalarım benim telefon Redmi 10 2022 ama pili çok hızlı bitiyor 2 ay oldu olmadı telefonu alalı MIUI sürümünde 12.5.20 niye pili çok gidiyor?

1 sene oldu alalı zamanında kaçak almıştım 2500 TL'ye çok fazla bir şey beklemediğim zaman yetiyor kamerasıda yeterli yavaşlama falanda yok her oyunu 60 FPS oynatabiliyor *PUBG hariç* daha ne isteyeyim yani bu arada Redmi 9T kulllanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…