Xiaomi Mi 10T nasıldır?

IPhone'ye lafım yok iOS işletim sistemi gayet iyi fakat Samsung'un amiral modelleri hariç gerçekten kötü. Özellikle a serisi. 1.5 yıl önce A50 alanlar şu anda kasma problemleriyle boğuşuyorlar. Bizzat bir yakınım söyledi. Ayrıca Samsung düşük seviye modellerine desteği çok çabuk kesiyor. Hatta onunla ilgili bir açıklama bile yapmışlardı işte desteği kesmeyeceğiz gibi fakat yine ne yaparlar pek emin değilim.

Xioamiyi kötüleyenlere söylüyorum. İsterseniz biraz araştırın. Xioami kaç yıldır F/P ürünlerin başında. Hatta en iyi 10 telefonun 3'ü Xiaomi. Lütfen sırf reklam çıkıyor diye bu kadar kötülemeyin. Arkadaş isterse reklamsız sürümünden alır.

Evet.

Evet haklısın s ve not serisi gibi amiral modelleri tercih edilmeli diğer taraf da güncelleme desteğini hızlıca kesiyor ama One UI işletim sistemi stabil olduğu için rahatlıkla götürür. Ve bunu Apple hariç hangi marka yapmıyor.

Samsung'un Note ve S serisi dışındaki serileri neden ürettiğini anlamıyorum. Bak rakibine örneğin iPhone 10 yılda 20 telefon çıkarmışsa Samsung 50 telefon çıkarmıştır. Neden? Herkes alabilsin diye mi? Galaxy S6 Edge Android 7 alırken iPhone 6 S en son sürüme yakın bir sürümü alıyor. Yani saçma sapan düşük özellikli telefon çıkaracağına çıkarma daha iyi.

İmkanınız varsa bekleyin PRO versiyonunu alın, kesinlikle F/P ürünü. Bir çok kanal incelemesini paylaştı, izleyip fikir edinebilirsiniz.

Bir ürünün 5 yıl önce ki modeli alıp beğenmemiş arkadaşların Xiaomi'den uzak durun laflarına kulak asmayın.

Aynı şeyi yazmışız.

Ben onu demedim. Asıl aşırı yavaşlamasını kastettim. Bir de Samsung'un işletim sistemini ben hiç beğenmedim. Annem A9 kullanıyor oradan biliyorum test etme imkanım oldu. MIUI bana daha çok canlı geliyor. One UI daha çok soluk.

Çok doğru gerçekten yeni gelen MİUİ 12 cidden arayüz olarak 10 numara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…