Arkadaşlar, şu an iki telefon da elimde ama birini satacağım. Sizce hangisini tercih edip kullanmalıyım? RN 10 Pro'yu yarın deneyeceğim daha bakmadım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Çoğu foruma ve videoya baktım, RN 10 Pro diyorlar.
Arkadaşlar, şu an iki telefon da elimde ama birini satacağım. Sizce hangisini tercih edip kullanmalıyım? Rn 10 Pro'yu yarın deneyeceğim daha bakmadım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Çoğu foruma ve videoya baktım, rn 10 Pro diyorlar.
Hocam neden Redmi Note 10 Pro? Nedenini söylerseniz çok sevinirim ben ikisini de denedim dün. 10 Pro fotoğraflarda çok renk kullanıyor ama mi 11 Lite olduğu gibi çıkarıyor ve ona daha yakın çıkarmaya çalışıyor. Sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.( ve telefonu yurt dışından aldım TR alsaydım benim de tercihim zaten A52 ydi)
Hocam neden Redmi Note 10 Pro? Nedenini söylerseniz çok sevinirim ben ikisini de denedim dün. 10 Pro fotoğraflarda çok renk kullanıyor ama mi 11 Lite olduğu gibi çıkarıyor ve ona daha yakın çıkarmaya çalışıyor. Sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.( ve telefonu yurt dışından aldım TR alsaydım benim de tercihim zaten A52 ydi)