Xiaomi Mi 13T karşılığında RX 580 2048sp 2 yıl garantili R5 2500X 16 RAM 513 SSD ve SteelSeries Prime + mouse gomax klavye ve 1000TL vereceğim değer mi vereyim mi? Telefon özellikleri 144Hz 8 GB RAM 256 GB depolama.
daha fazla koyup s24+ veya biraz daha az koyup s24 alabilirsiniz.Hangisine daha çok ihitiyacınız farsa ona yönelin. Bilgisayarı fazla kullanmıyorsan aslında yapılabilir, Aslında aldıktan sonra aynı fiyatlara satıp üstüne biraz
13T Pro modelini kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
Pubg Mobile 120fps kasma donma yok. Telefondan memnunum 2 aydir kullaniyorum. Yd.Kanka PUBG kaç FPS donma kasma oluyor mu memnun musun ne zamandır kullanıyosun bir de yurtdışımı
PUBG Mobile 120FPS kasma donma yok. Telefondan memnunum 2 aydir kullanıyorum. Yurt dışı.
ilanı atayım istersen https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kaslik-ipad-veya-telefon-ile-1209913426/detayPubg Mobile 120fps kasma donma yok. Telefondan memnunum 2 aydir kullaniyorum. Yd.
PUBG Mobile 120FPS kasma donma yok. Telefondan memnunum 2 aydir kullanıyorum. Yurt dışı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.