Xiaomi Mi 14T Pro vs Mi 14

25k da xiaomi 14 pro öneririm, 14 pro maxden daha iyi. Sarı sitede var ama gene senin tercihin. Iphone alacaksan alabilirsin 14 pro maxde üzmez tabi.
Hocam şu an Apple kullanıyorum, ayrıca çağrı yönlendirme durumları varmış biliyorsunuz yd cihazlar için. Benim Xiaomi isteme nedenim sıfır olmasıydı. Yarın gidip 14, 14 Pro ve iPhone 14PM’ye bakacağım. Son kararımı öyle veririm artık.

14 Pro Max aldım arkadaşlar. Daha oturaklı bir cihaz gibi geldi bana bir de Xiaomi cihazlar açılacaktı direnç atılmak için. Ayrıca direnç ücretleri de tepe modellerde çok fazla onu belirteyim yd cihaz alacaklar için. Tercihimi Apple’dan yana kullandım bu sebeplerle.

14 Pro Max aldım arkadaşlar. Daha oturaklı bir cihaz gibi geldi bana bir de Xiaomi cihazlar açılacaktı direnç atılmak için. Ayrıca direnç ücretleri de tepe modellerde çok fazla onu belirteyim yd cihaz alacaklar için. Tercihimi Apple’dan yana kullandım bu sebeplerle.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Hocam ben de şey soracaktım kayıtlı Xiaomi 13 almayı düşünüyorum. 1 yıl kullanıldı bir arkadaşımdan alacağım. Fiyat 16k. Şeyi soracaktım bu kayıt durumu fark edilirse başımız ağrır mı? En fazla o IMEI'yi kapatırlar dendi. Bir de bu telefona bankacılık uygulamalarını yükleyip kullanırsak bir problem yaşar mıyız?

Hocam ben de şey soracaktım kayıtlı Xiaomi 13 almayı düşünüyorum. 1 yıl kullanıldı bir arkadaşımdan alacağım. Fiyat 16k. Şeyi soracaktım bu kayıt durumu fark edilirse başımız ağrır mı? En fazla o IMEI'yi kapatırlar dendi. Bir de bu telefona bankacılık uygulamalarını yükleyip kullanırsak bir problem yaşar mıyız?
Bilgim yok maalesef. O kadar detaylı araştırmadım.

O şekilde kullanan çok kişi var. Herhangi bir problem yaşandığını şimdiye kadar ben duymadım.

Herhangi bir problem yaşamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı