Xiaomi Mi 5 sistem animasyonları

Bilmiyorum hocam hangi frekans nasıl öğrenebilirim öperatör Türk Telekom.
Onu nasıl sorgulayabilirsin tam bilemiyorum bazı siteler vardı ve güncel değildi. Müşteri hizmetleri bu bilgiyi verebilir. Band 1-2-3.... diye uzar. Band 20 sanırım. Arkadaşın dediği gibi koruma da olabilir.

Merhaba veri akışı yaşayan mi kullanıcıları var fakat APN kurlumu yapıp çözüm yapılıyormuş Mi Rom yüklemiştim bir ara ordan biliyorum lakin baya eski bir bilgi şuan için çözüm veya sıkıntı nedir bilmiyorum

Ben kişisel olarak, arka kılıf kullanmıyorum. Benim cihazımın arka kısmı da cam Gorilla Glass ile korunuyor. Bir koruma çektim üzerine, çerçeve çizilmesin diye silikon kılıf takıyorum şu an. Onun için de ince bir silikon kılıf buldum mu tamamdır.
Arka kısmı gorilla glass nasıl yaparız hocam bizde

Ben kişisel olarak, arka kılıf kullanmıyorum. Benim cihazımın arka kısmı da cam Gorilla Glass ile korunuyor. Bir koruma çektim üzerine, çerçeve çizilmesin diye silikon kılıf takıyorum şu an. Onun için de ince bir silikon kılıf buldum mu tamamdır.
birde hocam beta rom dan stable rom a nasıl geçerim videolu yada resimli anlatım mevcutmu daha imei kaydı yapılmadı telin o yapılınca mı geçeyim

Nereden aldın cihazı?Yurtdışından mi getirttin? ROM değişikliğinde IMEI kaybı olmaz, en azından Snapdragon işlemciler için.
n11 den aldım hocam ülkeye yeni girmiş imeiler bir hafta sonra sistemde gözükür dedi

Nereden aldın cihazı?Yurtdışından mi getirttin? ROM değişikliğinde IMEI kaybı olmaz, en azından Snapdragon işlemciler için.
bu ürün nasıl hocam Tahmini Teslimat Zamanı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı