Onu nasıl sorgulayabilirsin tam bilemiyorum bazı siteler vardı ve güncel değildi. Müşteri hizmetleri bu bilgiyi verebilir. Band 1-2-3.... diye uzar. Band 20 sanırım. Arkadaşın dediği gibi koruma da olabilir.
Merhaba veri akışı yaşayan mi kullanıcıları var fakat APN kurlumu yapıp çözüm yapılıyormuş Mi Rom yüklemiştim bir ara ordan biliyorum lakin baya eski bir bilgi şuan için çözüm veya sıkıntı nedir bilmiyorum
Ben kişisel olarak, arka kılıf kullanmıyorum. Benim cihazımın arka kısmı da cam Gorilla Glass ile korunuyor. Bir koruma çektim üzerine, çerçeve çizilmesin diye silikon kılıf takıyorum şu an. Onun için de ince bir silikon kılıf buldum mu tamamdır.
Ben kişisel olarak, arka kılıf kullanmıyorum. Benim cihazımın arka kısmı da cam Gorilla Glass ile korunuyor. Bir koruma çektim üzerine, çerçeve çizilmesin diye silikon kılıf takıyorum şu an. Onun için de ince bir silikon kılıf buldum mu tamamdır.