Xiaomi Mi 6 Alınır Mı?

Nereden satıyor ? Bende almak istiyorum.

Zahter l Mobil Cihazlar Platformu
Yöneticilerin Youtube kanalı da var sanırsam.
Mİ8 SE 2200 Tl civarı. 3 gün iade sunuyolar ancak ithalatçı garanti bulunmamakta.
Cihazda sorun çıkarsa parayla yaptırmak zorundasınız ne kadar mantıklı bilinmez ama grupta alan birçok arkadaş var. Ben şahsen SE yerine mi6 almaya karar verdim.
Zahter 1

Şu sıralar ucuz ve performanslı telefon almak istiyorum. 2500TL'den çok olmamalı. Sizce Xiaomi Mi 6 alınır mı? Yoksa onun dışında önerebileceğiniz Xiaomi telefon var mı?
Alinabilecek cihazlardan birisi. Kipadan inceleme şansım olmuştu. Mavi renkli olani vardı. Çok güzeldi.

Xiaomi yi nereden alabilirim, forumlarda satıldığı söyleniyor, hangi siteler onlar?
İnternet üzerinden gittigidiyor, hb ve n11 gibi siteler... Fakat telefonu birebir görerek almak ve satıcıyla yüz yüze muhatap olmak istiyorsanız ( Tabii birde İstanbul'da oturuyorsanız) Xiaomi' nin Sirkeci'deki miuitürkiye destekli tek resmi satıcısı olan cepport mağazasından alışveriş yapabilirsiniz.

@Alpi350 Arkadaş Xiaomi nerede satiliyor diye sormuş ben genel olarak cevap verdim hangi Xiaomi modelinden bahsettiğini bilmiyordum.
Facebook'ta falan Xiaomi telefonları satan gruplar varmış, bir nevi daha ucuz. Asıl sormak istediğim bu satış yapan fanboy, vb. gruplar hangileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…