Daha fazla
Parmak izi animasyonu yok ki? Arkadaşımda var o telefon, parmağını getirdiği zaman tak diye açılıyor animasyonsuz.Alınır, bende 4gb modeli var ona rağmen donma kasma yok. Parmak izi animasyonu da kalkarsa 10 numara telefon olucak.
Nereden satıyor ? Bende almak istiyorum.
Alinabilecek cihazlardan birisi. Kipadan inceleme şansım olmuştu. Mavi renkli olani vardı. Çok güzeldi.Şu sıralar ucuz ve performanslı telefon almak istiyorum. 2500TL'den çok olmamalı. Sizce Xiaomi Mi 6 alınır mı? Yoksa onun dışında önerebileceğiniz Xiaomi telefon var mı?
İnternet üzerinden gittigidiyor, hb ve n11 gibi siteler... Fakat telefonu birebir görerek almak ve satıcıyla yüz yüze muhatap olmak istiyorsanız ( Tabii birde İstanbul'da oturuyorsanız) Xiaomi' nin Sirkeci'deki miuitürkiye destekli tek resmi satıcısı olan cepport mağazasından alışveriş yapabilirsiniz.Xiaomi yi nereden alabilirim, forumlarda satıldığı söyleniyor, hangi siteler onlar?
Facebook'ta falan Xiaomi telefonları satan gruplar varmış, bir nevi daha ucuz. Asıl sormak istediğim bu satış yapan fanboy, vb. gruplar hangileri?@Alpi350 Arkadaş Xiaomi nerede satiliyor diye sormuş ben genel olarak cevap verdim hangi Xiaomi modelinden bahsettiğini bilmiyordum.
Baya ucuza satıyorlar ama garantisiz oluyor ürünler.Facebook'ta falan Xiaomi telefonları satan gruplar varmış, bir nevi daha ucuz. Asıl sormak istediğim bu satış yapan fanboy, vb. gruplar hangileri?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.