Xiaomi Mi 6 ısınma sorunu

#Tofaşk.#

Hectopat
Telefon gerçekten çok ısınıyor, normal kullanımda 40-42 derece oluyor. PUBG oynadığımda ise 50 dereceyi geçebiliyor, artık PUBG oynamaya korkuyorum telefonu yakabilirim diye. Mi 6 kullanan varsa bu sorun sizlerde var mı? Çözümü nedir? Hangi ROM'u kullanmalıyım? Kullandığım ROM MIUI 10.5 Xiaomi EU 9.8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon gerçekten çok ısınıyor, normal kullanımda 40-42 derece oluyor. PUBG oynadığımda ise 50 dereceyi geçebiliyor, artık PUBG oynamaya korkuyorum telefonu yakabilirim diye. Mi 6 kullanan varsa bu sorun sizlerde var mı? Çözümü nedir? Hangi ROM'u kullanmalıyım? Kullandığım ROM MIUI 10.5 Xiaomi EU 9.8.1.
Mi 6 kullanıcısıyım. Programdan (Antutu) yaptığım ölçüme göre boşta 40 derece. CPU Throttling programı ile yüke sokunca 60-70 dereceleri görüyor.

Uzun süre oyun oynamadıkça kasada ısınma hissetmiyorum ve o değerlerin bana bir zararı da olmadı. Yani bence bir ısınma sorunu yok.

Bir tek şarjda telefona dokunmasam bile aşırı ısınıyor. Hızlı şarj yaparken batarya 40-45 dereceleri görüyor. Bir tek ondan korkuyorum.

Screenshot_2020-03-06-23-36-06-036_com.android.chrome.jpg
Mesela bu mesajı yazarken durum bu. Kıyaslama yapabilirsiniz.

PUBG de bir maç atınca 50-53 derece oluyor bir telefon için normalmiş gibi gözükmüyo başka rom denemeyi düşünüyorum MIUI 9.2.2 deneyeceğim. Sizin önerileriniz nelerdir eğer illa değerler normal diyorsanız konuyu kapatırız. Bu arada bataryayıda değiştireceğim faydası olabilir mi?

PUBG de bir maç atınca 50-53 derece oluyor bir telefon için normalmiş gibi gözükmüyo başka rom denemeyi düşünüyorum MIUI 9.2.2 deneyeceğim. Sizin önerileriniz nelerdir eğer illa değerler normal diyorsanız konuyu kapatırız. Bu arada bataryayıda değiştireceğim faydası olabilir mi?
Uygulamada yazan değerse fazla değil. Bilgisayarlar genelde 60 derecenin altında çalışmıyor. Hatta 90 derecelere çıkabiliyor. Mobil için de durum aynı. Isınma sorunun olsaydı benim eski telefondaki gibi 85 dereceleri görürdün 😀

Arkadaşlar sorunu sonunda çözdüm. Mıuı global 9.2.2 romu kurdum ve PUBG'yi yükledim sıcaklık 40'ı geçmedi içim şimdi çok rahat telefon ısınıyor diye PUBG'yi bırakacaktım nerdeyse😄

Mi6 da bu problemi bazı romlarda yaşayan birkaç arkadaş gördüm rom değişimi yapan arkadaşlar çözüme ulaşıyor kardeşimiz de aynı şekilde çözüme ulaşmış aynı sorunu yaşayanlar muhakkak denemeli

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı