Xiaomi Mi 6 vs Galaxy Note FE

Makaleler
2
2 model arasında kaldım. Mi 6 istiyorum aslında ama FE çok daha cazip görünüyor. Hem ekran canlılığı hem de kamera açısından. Mi 6'dan kamerası iyi denilmiş genel olarak. Mi 6 için ghost screen olayı korkutuyor beni.

Ayrıca Mi 8 de çıktı şimdi. Yeni modelleri çıkmışken Mi 6'ya bayılmak istemiyorum.

İkisi arasından Samsung Galaxy Note FE tercih ederdim. Performans açısından Mi 6 bir tık önde olsa da kamera yönünde Samsung bu farkı ortadan kaldırıyor.

İkisi arasından Samsung Galaxy Note FE tercih ederdim. Performans açısından Mi 6 bir tık önde olsa da kamera yönünde Samsung bu farkı ortadan kaldırıyor.

Telefonda çok oyun oynayan biri değilim. Kamera benim için ilk adım her zaman. Öyle mi dersiniz?
1 tık derken? Mi 6 s8 ayarında. FE ise s7 ayarında.
Hocam launcer indir. O fiyata 200 bin antutu puanı veren, garantili telefon söylermisin ?

Yalnız harbiden hocam, FE 130 binlerde alırken Mi 6...

Merhaba. Siz bilgilisiniz bu konularda o yüzden etiketleme gereği duydum. Hocam siz ne diyorsunuz bu duruma? Antutu puanı olarak da baya fark varmış. Kamera olarak o kadar fark mıdır? Mi 6 konusunda tek korkum ghost screen şuan. @BERWAR

Tekrardan söylüyorum. Nokia 8 zeis lens çift kamera, aynısı ön kamera, 4 k çekim, sd 835,2k ekran. Kusura bakmayın. Bunu yazmasam olmayacaktı artık tercih sizin :) . İyi geceler.

Hocam iyi güzel diyorsunuz da tasarım olarak da çok sinmedi içime. Baktım biraz fotoğraf, performans ve ekran açısından gerçekten iyi lakin bilemiyorum. Ön yargılıyım sanırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı