Xiaomi Mi 6 vs Mi Mix 2

AstroQ

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, uzun zamandır Mi6 cihazını inceliyordum ve almaya karar verdim ancak A101 Mix 2 Türkiye garantili olunce onu almak daha doğru geldi.

Öncelike benim için oyun performansı, Batarya ve Kamera önemli.

2 hafta sürem var Mi 8 SE beklemeli miyim?
Garanti yüzünden Mi6'dan vazgeçmeli miyim?

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi resmi olarak TR gelmedi. O garantinin de ithalatçı garantiden farkı yok. Cihazlara gelecek olursak ikiside aynı donanım a sahip. Mi mix serisi kamera olarak hep bir adım geride. Mi6 kamera da daha üstün ama MI MIX de tasarım da iyi. Burda karar sizin istekleriniz doğrultusunda.
MI 8 SE ye gelirsek donanım olarak çok yeterli. Snapragon 710, performans olarak 821 ile yakın biraz daha iyi ayrıyetten, yeni nesil ve yapay zeka desteği mevcut. Kamera konusunda da başarılı kesinlikle kullanıcıyı üzmeyecek bir kamera. Tasarımı da güzel. Ben olsam SE alırdım.

Mi Mix 2 kullanıyorum ekran mevzusu en büyük avantajı, kamera takıntınız varsa Mi Mix 2 nin kamerası önceden Mi 5 kullanıyordum ondan kötü geldi bana. Zaten bir çok performans testi görürsünüz ancak kullanıcı olarak tavsiye ederim.

Xiaomi resmi olarak TR gelmedi. O garantinin de ithalatçı garantiden farkı yok. Cihazlara gelecek olursak ikiside aynı donanım a sahip. Mi mix serisi kamera olarak hep bir adım geride. Mi6 kamera da daha üstün ama MI MIX de tasarım da iyi. Burda karar sizin istekleriniz doğrultusunda.
MI 8 SE ye gelirsek donanım olarak çok yeterli. Snapragon 710, performans olarak 821 ile yakın biraz daha iyi ayrıyetten, yeni nesil ve yapay zeka desteği mevcut. Kamera konusunda da başarılı kesinlikle kullanıcıyı üzmeyecek bir kamera. Tasarımı da güzel. Ben olsam SE alırdım.
Tasarımın güzelliği görecelidir. Şahsen Mix serisinin alt kısmında bulunan o "ince" kısım (!) nedense ben hariç birçok kişinin hoşuna gidiyor...

Tasarımın güzelliği görecelidir. Şahsen Mix serisinin alt kısmında bulunan o "ince" kısım (!) nedense ben hariç birçok kişinin hoşuna gidiyor...
Tabii ki göreceli ama çerçevesiz tasarım artık harikaymış gibi lanse ediliyor. Bana göre de güzel değil MI MIX 2 alt kısım ve o tasarımın bir handikabı da ön kameranın alt tarafta olması.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı