Xiaomi Mi 6 vs OnePlus 5

One Plus 5 VS Xiaomi Mi 6

• One Plus 5

• Xiaomi Mi 6

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Selam Sosyal! Ocak ayına doğru şöyle 2000-2500 TL'lik telefon almayı planlıyorum. Aklımda sadece Mi6 vardı ama One Plus 5 bayağı iyi geldi bana. Bu videoda biraz fark atmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama şöyle eksileri var Mi6'dan: Xiaomi Mi 6 (64 GB) - OnePlus 5 (64 GB) Karşılaştırması - Epey

Burada özellikle sar değeri çok dikkatimi çekti. Mİ6'dan 3 kat daha fazla neredeyse. Hatta daha da fazla.

Optik görüntü sabitleyicisi yok, ki benim elim biraz titriyor. Kamera benim için bayağı önemli, o konuda One Plus 5 daha önde gibi ama şu titreme ve radyasyon değeri biraz kararsız bıraktı beni. RAM konusunda Plus 5 daha önde diyorlar, kızılötesi vs. yok Plus 5'de. Mikrofonu daha iyi ama. Ya başa baş gidiyorlar. Yardımcı olun bir

SAR değerine çok takılmayın. 2 bir sınır değerdir. Altında olan telefonlar kullanım için uygun görülür. İki modelde 2'nin altında. Optik sabitleyici önemli bir nokta kamerada. Ben olsam Mi 6 alırdım.

Hocam videoda ses kalitesi bayağı düşük geldi ya. Test yapılırken emindim mesela Mi 6'nın geçeceğinden. Biraz hayal kırıklığı oldu benim için. Ses kalitesi ve kameraya çok takıntılıyım ben.
Bu arada @Barış Tolon siz moderatör müydünüz ya Yeni olduysanız hayırlı olsun. Ben fark etmemişsem de şimdi tebrik edip telafi etmeye çalışayım bari

Ses kalitesinden kastınız hoparlör performansı mı? Ayrıca Mi 6 için bu videoyu izlemenizi de öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mikrofon kalitesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…