Xiaomi Mi 6 vs Xiaomi Redmi Note 7

Çok gereksiz bir kabalığı var. Tamam işlemci olarak önde ama ne bileyim herkeste bir ön yargı var. Bide güncelleme desteği bakımından redmi note 7 daha avantajlı.

Güncelleme konusunda Redmi Note 7 Android 9.0 Pie Xiaomi Mi 6 ise Android 7.0 nougat ile çıkmış güncelleme konusunu merak ediyorum?

Güncelleme konusunda Redmi Note 7 Android 9.0 Pie Xiaomi Mi 6 ise Android 7.0 nougat ile çıkmış güncelleme konusunu merak ediyorum?
Android 8.0'dayım ben daha. 9.0 Pie güncellemesi aldı zaten telefon liste de vardı diye hatırlıyorum. Şu an telefonumun şarjı yok güncelleme kısmını kontrol edemiyorum şarj aletimi kaybettiğim için. Ekleme olarak malzeme kalitesinde Mi 6 daha önde. Arka kapak Redmi Note 7 ile cam iken Redmi Note 7 ön tarafta plastik kullanırken Mi 6 paslanmaz çelik kullanıyor. Mi 6'nın sıfırı 3000 TL bandında ama o fiyatı vermezdim. İkinci el 13 ay garantili aldım ben ithalatçı şekilde 6/64 modelini. Gittiğim mağaza da sıfır Mi 6 vardı.

Xiaomi tarafında Android Q'yu Redmi Note 7'de almıyor ki. Listede sadece son çıkan amiral gemileri var. Mi Mix 2S/Mi 8'den daha iyi telefonlar alıyor sadece.

Ekleme: Farklı bir siteden baktım. Redmi Note 7'de eklenmiş, Mi 9 SE ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…