Xiaomi Mi 8 Lite vs Huawei P Smart 2019

Kameradan neden memnun değilsiniz? Tecrübelerinizi merak ediyorum. Bende P20 Lite ile P Smart 2019 arasında kaldım. P Smart 2019 gpu ve cpu olarak bir tık daha iyi ama kamerada önemli benim için.
Alacaksanız P20 Lite öneririm P smartın kamerası tam orijinal çekmiyor renkleri bozuyor gibi geldi bana fakat normal ışıkta performansı güzel. Bu resmi AI özelliği ile çekmiştim.
IMG_20190216_102310.jpg

Alacaksanız P20 Lite öneririm P smartın kamerası tam orijinal çekmiyor renkleri bozuyor gibi geldi bana fakat normal ışıkta performansı güzel. Bu resmi AI özelliği ile çekmiştim.
Eki Görüntüle 385157
P20 Lite'da Kirin 659 işlemci ve LPDDR3 RAM var. Ben fiyatına değdiğini düşünmüyorum şahsen. Kamerasına söz söyleyemem, fiyatına göre iyidir.

Eki Görüntüle 385157
Bende kullanıyorum renklerle oynuyor kendimi çekerken sıkıntı yok ama başka bir şey çektiğimde orijinallik gidiyor. Performansı çok iyi ona lafım yok. Konuya açan kişi sanırım Honor Play aldı.

P20 Lite'da Kirin 659 işlemci ve LPDDR3 RAM var. Ben fiyatına değdiğini düşünmüyorum şahsen. Kamerasına söz söyleyemem, fiyatına göre iyidir.
İşlemci olarak Kirin 710 kullanıyor P20 Lite'den iyi orası öyle ve P20 Lite'nin 4GB Ram artısı var.Ben kameraya çok takmadığım için tercih etmedim.

İşlemci olarak Kirin 710 kullanıyor P20 Lite'den iyi orası öyle ve P20 Lite'nin 4GB Ram artısı var.Ben kameraya çok takmadığım için tercih etmedim.
P Smart'ın 64 GB sürümünde 4 GB RAM yok mu? Ben mi yanlış biliyorum? Yanlış anlamayın P20 Lite da iyi cihaz ama gereğinden pahalı bence.

3 GB RAM var. P20 Lite tek artısı kamera ve Type-C olması performans bakımından P Smart 2019 yaklaşamaz.
Evet, şimdi farkettim 3 GB RAM varmış. LPDDR4 ise yine de P20 Lite'a tercih edilmeyebilir. P20 Lite'ın type-C girişi olup da P smart'ın olmaması, P smart'ın eksilerinden.

Evet, şimdi farkettim 3 GB RAM varmış. LPDDR4 ise yine de P20 Lite'a tercih edilmeyebilir. P20 Lite'ın type-C girişi olup da P smart'ın olmaması, P smart'ın eksilerinden.
Evet Type-C olmaması dolaylı yoldan artı olsa bile benim için ama hızla şarj olmuyor sonuçta benim kullanıma göre tek eksisi hızlı şarj olmaması.

Peki P Smart 2019 gibi performanslı ve P20 Lite gibi kamerası olan bir cihaz önerebilir misiniz. Piyasa da bir çok marka ve model var. İşin içinden çıkmak zorlaşıyor.
Peki P Smart 2019 gibi performanslı ve P20 Lite gibi kamerası olan bir cihaz önerebilir misiniz. Piyasa da bir çok marka ve model var. İşin içinden çıkmak zorlaşıyor.
Xiaomi Red mi S2 hakkında ne düşüyorsunuz? Onunda kamerasını beğeniyorum hatta arkadaşım 1 ay önce almıştı fakat diğer arkadaşım telefon servisi konusunda beni korkuttu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı