Xiaomi Mi 8 Lite vs Redmi Note 7

Mchunchu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1500-2000 TL arası bütçem vardı. Bu iki telefon arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 7 daha stabil, en azından Mi 8 Lite gibi kronik sıkıntılı bir cihaz değil. Kullanmış biri olarak söylüyorum, asla almazdım.

Mi 8 Lite sıkıntılımı? Almayı düşünüyordum.
Grupta bir sürü konu mevcut.
Telefonun arkası çok parmak izi tutuyor, kulaklık girişi yok gibi - leri var ama çok hızlı bir cihaz, ben evden çıkmam Wi-Fi kullanacağım sadece diyorsanız kesinlikle alın. Benim gibi günün çoğunu dışarıda geçiren biri iseniz tavsiye etmem.

Mi 8 Lite ye baktım, mobil veri kopma sorunu yazılımdan dolayı kaynaklanıyormuş. Tabi bunun birde donanım boyutu var. Xaomi gibi markalara ait telefonları alırken ithalatçı garantili ürünleri almaktan çekinin. Bunun nedeni de ürünün şebeke frekans aralığı. Xaomi Türkiye garantili ürünlerde bir sorun olmaması gerekiyor çünkü bu ürünler bizim belirlediğimiz şebeke standartlarına tam uyumlu üretiliyor. Ama gidip biraz daha ucuz diye ithalatçı garantili ürün aldığınızda, şebeke ve mobil veri kesilmesi gibi insanı aldığına alacağına bin pişman eden sorunlar çıkabiliyor. Bu sorun daha önce başka markalarda da yaşandı, Sony bu markalardan sadece bir tanesi.

Günümüzde hemen hemen arkası cam olan telefonlar sürekli parmak izi tutuyor zaten. Kulaklık girişi için dongle kutudan çıkıyor yani buda benim için sıkıntı değil. Şebeke sorunu 4g de oluyormuş sanırım ben Kıbrıs’ta yaşadığımdan burada genelde 3g kullanılıyor. Aynı telefonu 2 arkadaşıma önerdim satıl aldılar 1 sorun bile olmadı. Oyüzden almak istiyorum.

Göz önünde bulundurun diye söyledim, inanın bana yoksa ummmrumda bile değil.

Şebeke sorunu operatörler alakalı telefonla değil. Lte de kopma oluyorsa 3g ye alırsın bu kadar basit gidip bimcell felan kullanırsan bunlar olacak telefona laf yapmanın anlamı yok.
Aralarında çok fark yok özellik olarak. Kullanımda sana uygun olanı seç. Mi 8 lite nin ekran Gövde Oranı Daha fazla, çentik su damlasında bence iyidir, note 7 çok ince elde tutuşu iyi değil mi 8 lite da azcık kalın ama ben 8 lite tercih edederim.Parmak lekesi zaten olacak ama çok belli etmiyor zaten kutudan çıkan kapla kullanırsın. Kulaklık girişi note 7 de üstte jak girişliysi yanlış hatırlamıyorsam bence çok daha iyi ama tercih meselesi bencr 8 lite daha başarılı

Son düzenleme:
Cevap vermek için baktım fakat okuduğunu anlama yetini sorgulattın bana. Maalesef senin bu yorumunu görüp bir dayanağı olup olmadığını sorgulamadan inanan yardıma ihtiyaç duyan insanları yanıltıyorsun. Yapma derim, 2 kez oku, 3 kez oku. Anlamazsan da cevap yazma lütfen... Varlığı kanıtlanmış, bir meseleyi, olayı eleştirme. Dünya düz deme.
Şebeke sorunu operatörler alakalı telefonla değil. Lte de kopma oluyorsa 3g ye alırsın bu kadar basit gidip bimcell felan kullanırsan bunlar olacak telefona laf yapmanın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…