Xiaomi Mi 8 Pro nasıl?

Ben mi 8 kullanıyorum arada sadece 2 GB ram ve ekrandan parmak izi okuyucu farkı farkı var. Ayrıca pronun bataryası 400 mah daha az. Telefondan memnunum performansı çok iyi rahat rahat pubg mobil oynatıyor. Batarya konusunda çok yoğun kullanımda bile 1 günü rahat çıkartıyor. Kesintisiz pubg oynandığında 6 saate yakın gidiyor şarjı. Kamera konusunda oldukça başarılı bence şuana kadar hiç üzmedi beni zaten dxomark puanıda gayet yüksek. Arada bir yazılımsal bazı sorunlar oluyor. Sorunlar kullanışı çok etkilemesede insanın canını sıkıyor biraz ama güncelleme ile düzeltiyorlar. Açıkçası bu fiyata böyle bir telefon alınca ben çok fazla önemsemiyorum o sorunları. MIUI arayüzü çok hoş daha ben iPhone'dan geçtim hiç zorlanmadan alıştım. Bir de bazı yerlerde çok az güncelleme alıyor diye okudum tamamen yalan ben 4 aydır kullanıyorum ve bir çok kez güncelleme geldi. 1 ay önce filan Android 9 güncellemesi geldi şuan piyasadaki çoğu telefonda bu sürüm yok. Açıkçası ben telefonu öneririm ama ekrandan parmak izi okuma sizin için çok önemli değilse bence aradaki farkı boşuna vermeyin mi 8 alın. Ben 8 GB ram olmasının pek bir şey katıcağını düşünmüyorum bende ki 6 GB Ramin 3 gb dan fazlasının kullanıldığını görmüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı