Xiaomi Mi 8 Resmi Olarak Tanıtıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Xiaomi Mi 8 Resmi Olarak Tanıtıldı
Xiaomi, yeni telefonunda üst seviye donanımı uygun fiyat etiketiyle sunuyor. Türkiye’de de hayli seveni bulunan Çinli Xiaomi markası, yeni üst seviye akıllı telefonunu tanıttı. Mi serisinde 7 sayısını es geçen Xiaomi, yeni telefonunu Mi 8 olarak adlandırdı. Xiaomi Mi 8, Android 8.0 yüklü olarak gelecek. MIUI 10 arayüz sürümünün kullanıldığı telefonda Snapdragon 845 işlemcisine yer […]

Devamı: Xiaomi Mi 8 Resmi Olarak Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Xiaomi Türkiye'ye girdiğin de nereden telefonları alacağız. GearBest ten mi alacağız acaba ve ne zaman girecek Bir cevap yazarsanız sevinirim Şimdiden Teşekkürler.

Xiaomi sürekli Apple, Samsung gibi firmaların telefonlarını taklit ederek devam ediyor. Bu sır değil zaten. Ben Mi 6 kullanıyorum. Mi 6, iPhone 7 Plus takliti olsa da telefon geleneksel telefon hatlarına sahip olduğu için aldım ve memnunum. Ama Mi 8 ile işler değişti. Çünkü tasarım olarak sürekli güzel işler çıkaran Apple bu defa iPhone X ile çuvalladı. Malesef ki üreticilerin çoğu sırf iPhone X bir iPhone olduğu için tasarımını kendi telefonlarına geçirdiler. Xiaomi Mi 6'dan ne kadar memnun olsam da Mi 8 olmamış. Tasarım olarak bu yılki favorim OPPO Find X.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı