Xiaomi MI 8 Unbrick

Selam arkadaşlar, Migros'tan MI 8 almıştım ve boot loader kilidi açık bir şekilde kutudan çıktı. Boot loader kilidini kapatmak istedim ve resmi MI Flash uygulaması ile fastboot romunu flashladım. Flash and lock seçeneğini seçmiştim. Telefonum brick oldu. "This MIUI version can't be installed on this device" uyarısı alıyorum. Telefonun boot loader kilidi kapalı yani kilitli. Fastboot ekranına girebiliyorum. Telefonu unlock edebilmek için geliştirici seçeneklerine girmem gerek ama maalesef telefon açılmıyor. Xiaomi Telefon Kurtarma – Bootloader Kilidi Kapalı Telefona Rom Yükleme bu linkteki işlemden de bir sonuç alamadım. Bu işin bir çözümü yok mu gerçekten? Cihazı çöpe mi atacağım?

Merhaba bootloder ı açarsanız çalışacaktır benimde aynı mi8 den var bunlar çin versiyon malesef bootloder kapanmıyor kapanınca brick oluyor ben servise yolladım bootloder ı kapatmak için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı