Xiaomi Mi 9 vs POCO X3 NFC

Mi 9 ise yapıştır, eksisi batarya ve ekran tazeleme hızı ama pek fark etmez.
Yanlışım yoksa Xiaomi markası üst düzey telefonlarını Mi serisinde bulunduruyor, Mi 9 CPU ve GPU olarak daha üst düzey bir cihaz ama malzeme kalitesi, yazılım ve donanım olarak ne sunar bilemiyeceğim.

Son düzenleme:
Mi 9 ise yapıştır, eksisi batarya ve ekran tazeleme hızı ama pek fark etmez.
Yanlışım yoksa Xiaomi markası üst düzey telefonlarını mi serisinde bulunduruyor, mi 9 CPU ve GPU olarak daha üst düzey bir cihaz ama malzeme kalitesi, yazılım ve donanım olarak ne sunar bilemiyeceğim.

Malzeme kalitesi, yazılım ve donanım olarak sorunu yok bildiğim kadarıyla.
Ayrıca mi serisi cihazlar "t" ve "Lite" modeller hariç amiral gemisi cihazlar oluyor genelde.
Bu sebeple batarya hariç sorun çekmez bana kalırsa.

Evet, Mi serisindeki yazılıma daha çok özeniyorlar. Ekranda 120 Hz'yi kullanmıyorum. Arada bir emülator ile oyun oynarım o kadar. Genel manada sosyal medyadayım, değer mi bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, mi serisindeki yazılıma daha çok özeniyorlar. Ekranda 120 Hz'yi kullanmıyorum. Arada bir emülator ile oyun oynarım o kadar. Genel manada sosyal medyadayım, değer mi bilemedim.

Bence değer hocam.

Bataryası düşük sadece.

855 (X3 Pro'da bu yonga setinin overlock edilmiş hali bulunuyor) ve AMOLED ekran gerçekten çok iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı